NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

SSI SCHÄFER N.V./S.A.

Magazijninrichting, intelligente IT oplossingen en Customer Support & Service
In meer dan 80 jaar is SSI SCHÄFER wereldwijd uitgegroeid tot een een toonaangevende aanbieder voor intralogisitieke oplossingen. Of het nu gaat om het inrichten van een manueel magazijn, een dynamisch magazijn of de realisatie van complexe geautomatiseerde logistieke projecten met een warehouse management systeem onder verschillende condities zoals koel- of vrieshuizen. Als turn-key leverancier is SSI SCHÄFER uw partner voor elke intralogistieke oplossing.

Magazijninrichting

Voor magazijninrichting bent u voor zowel het advies als het product aan het juiste adres. Het productassortiment is breed en modulair uitbreidbaar. Hierdoor is het systeem altijd eenvoudig uit te breiden als er ruimtegebrek ontstaat. Een greep uit ons assortiment: legbordstellingen, palletstellingen, verrijdbare palletstellingen, allerlei soorten bakken en mezzanines tot complete AGV of LogiMat systemen.

Unieke combinatie met AGV’s

Vanuit de solide automatisatie-ervaring van SSI SCHÄFER kunnen wij ook de unieke combinatie van verrijdbare stellingen, bediend door laser genavigeerde AGV’s, aanbieden. Dat kunnen net zo goed klassieke opstellingen zijn als smalle gangen opstellingen. Onze bewezen technologie resulteert daarmee in installaties met een gegarandeerde bedrijfszekerheid.

Orderpicking

Er veel mogelijkheden om orders te picken: handmatige of geautomatiseerde systemen. Met onze orderpicking oplossingen volgens het goods-to-man-principe kunt u de efficientie in uw magazijn aanzienlijk verhogen. Dit bespaart tijd en kosten.

WMS systeem

Met onze WAMAS® software beheert en bestuurt u de interne logistieke processen in uw magazijn en optimaliseert de goederenbewegingen.

Customer Service & Support

Daarnaast staat onze supportafdeling 24/7 voor u klaar met een breed porfolio aan diensten om uw intralogistieke systeem te onderhouden, te inspecteren of te monitoren. Daarnaast is het mogelijk om Resident Maintenance Team van SSI SCHÄFER op locatie te laten werken.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Intern transportintralogistic solutions Adres Dellingstraat 34
2800 Mechelen
België
Telefoonnummer +32 (0)15 79 68 70 E-mailadres [email protected] Website www.ssi-schaefer.com

kaart

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details