NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Roosjen

Ons bedrijf is opgestart in 1974 door Henk Roosjen. Henk is begonnen als zelfstandig vertegenwoordiger op de Belgische markt voor een Duitse fabrikant van buizen met toepassing op de poeder- en korrelvormige industrie. Om transparanter te kunnen werken, werd in 1976 ROOSJEN NV/SA officieel opgericht.

Ons aanbod van technische componenten zoals buismaterialen van KMH voor het productieproces werd al snel uitgebreid naar flexibele slangen, flenzen, etc. Daarnaast werd al snel geïnvesteerd in de nodige knowhow voor het ontijzeren van de productstroom. Met onze magneetsystemen van ons eigen merk RO-MAG kunnen wij klantspecifieke oplossingen aanbieden om de productstroom op ijzer te controleren. Om de klant een totale controle op demetallisering te garanderen zijn we in zee gegaan met onze Duitse partner Mesutronic. Zij zijn fabrikant van metaaldetectoren en metaalafscheiders. Magneten dienen om ijzer uit de productstroom te halen, metaaldetectie dient als eindcontrole en kan naast ijzer ook non-ferro metalen en roestvrijstaal uit de productstroom halen.

We willen onze klanten een totaaloplossing aanbieden, daarom kiezen we ter controle van uw verpakking voor een partnership met Wipotec en Mesutronic. Beiden zijn kwalitatieve producenten met een typische Duitse degelijkheid. Samen met Mesutronic zoeken we klant specifiek naar de meest geschikte metaaldetector om de scherpste gevoeligheden mee te halen. Ons einddoel is een volledige inspectie van uw product. Wipotec-OCS is een fabrikant en marktleider van controlewegers, optische cameracontrole en X-ray systemen. Met een volledig gamma dat inzetbaar is in uw verpakkingslijn, kunnen we uw product in de puurste vorm naar uw eindklant laten vertrekken.

Onze hoogste prioriteit is wat er gebeurt na de verkoop. Daarom hebben we de laatste jaren fors geïnvesteerd in het uitbreiden van een sterk team van service-engineers die een klantgerichte en snelle service uitvoeren bij de klant ter plaatse. Voor ons is van primordiaal belang dat deze service professioneel maar wel persoonlijk gebeurt. Het opbouwen van klantenrelaties dragen wij hoog in het vaandel, zowel sales als service gericht

Roosjen is een echt familiebedrijf, dat ondertussen meer als 40 jaar bestaat. Henk Roosjen heeft de fakkel doorgegeven aan zijn zonen Hans & Lykle Roosjen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Food Safety Adres Tunnelplaats 1
2000 Antwerpen
België
Telefoonnummer +32 (0)3 666 74 34 E-mailadres info@roosjen.be Website roosjen.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details