Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Terug naar overzicht

Netzsch Pumps Bellux

Van oorsprong is Netzsch een Duits bedrijf, zo’n 50 jaar geleden opgericht. Door de jaren heen heeft Netzsch ontwikkelingscentra en productielocaties over de gehele wereld gekregen. Daarmee is NETZSCH altijd dicht bij u, waar u ook bent. Wereldwijd telt het bedrijf ruim 2000 medewerkers met ruim twintig vestigingen in even zoveel landen. Met een jaaromzet van ongeveer 450 miljoen euro en productie van meer dan 57.000 pompen per jaar onderstrepen we onze wereldwijde marktleiderschap.

Netzsch een speler van wereldformaat. Dankzij de jarenlange ervaring met productinnovatie en de samenwerking met nationale en internationale klanten is Netzsch uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie van internationale allure.

Het zwaartepunt van onze activiteiten ligt bij de productie en verkoop van excentrische wormpompen. Dat zijn pompen die dikkere vloeistoffen kunnen verplaatsen, maar ook vloeistoffen met vaste delen kunnen verpompen. De modellen van Netzsch zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van een continu, drukstabiel, productvriendelijk en pulsatie-arm transport van het medium en worden in alle takken van de industrie toegepast.

Sinds 2006 levert NETZSCH Pumps Bellux NEMO® excentrische wormpompen, TORNADO® lobbenpompen, NOTOS® schroefspindel pompen, versnijders, dosering technologie, en custom-built apparatuur, en uitdagende oplossingen voor uw toepassingen.

algemene informatie

Adres Molenstraat 32 - bus 001
1740 Ternat
België
Telefoonnummer +32 (0)2 201 9900 E-mailadres info.npb@netzsch.com Website pompen.netzsch.com/be-nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details