NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

IntOCon

IntOCon ontwerpt en produceert oplossingen in roestvrij staal voor intern transport en machines op maat voor de voedingsindustrie. Dit betreft alle types transportbanden, goederenliften, pick and place systemen, (ont)stapelaars, rollenbanen, draaitafels, constructies enz. tot specifieke machines, op maat voor unieke toepassingen, die standaard niet voor handen zijn.

Onze troeven: jarenlange expertise, ergonomische en hygiënische ontwerpen, hoogwaardige technische componenten en correcte dienst na verkoop. Drie pijlers zijn als beton bij elk ontwerp en realisatie: veiligheid voor operatoren, veiligheid voor het product, en het motto ‘er mag geen product verloren gaan’.

Mond tot mond reclame heeft over de jaren geleid tot meer dan 1000 referenties, zowel bij steeds terugkerende gerenommeerde producenten als bij startende ondernemers, in binnen- en buitenland, in alle sectoren van de voeding.

Historiek

IntOCon zag het levenslicht in 1998, en werd opgericht met de missie om een volwaardige en voorkeursleverancier te zijn voor alle maatwerk in roestvrij staal. Als gespecialiseerde inoxverwerker profileerde IntOCon zich gaandeweg als de ideale partner voor talloze toepassingen in de voedingsindustrie.

IntOCon kende een gestage groei en in 2004 werd de werkplaats een eerste keer uitgebreid. Naast de bestaande loods werd een tweede atelier gebouwd van 1800 m². Intussen beschikken we over ruime kantoren voor de ontwerp-, engineerings- en planningsafdeling en een 5000 m² modern uitgeruste werkplaats. Dit laat ons toe om grote projecten volledig in eigen huis te produceren, monteren én proefdraaien.

Machinepark

IntOCon heeft reeds van bij de start sterk geïnvesteerd in een uitgebreid en modern machine- en wagenpark. Hierdoor kunnen we een maximale afwerking en flexibiliteit aan onze klanten aanbieden. Kwaliteit en afwerking staat bij ons centraal.

IntOCon beschikt hiervoor over een eigen draai- en freesafdeling, een lasersnijmachine voor groot formaat, een precisie plooibank en twee straalcabines. Dit zorgt voor een mooie egale afwerking van de gelaste inoxconstructies en anderzijds voor de perfecte gladheid daar waar voeding rechtstreeks in contact komt met de constructie.

In een afzonderlijke hal worden de machines gemonteerd, getest en proefgedraaid.

Smart

Onze toegevoegde waarde voor u start bij een sterke engineering en relevante ervaring in gelijkaardige oplossingen. Lees hier getuigenissen van andere klanten daarover.

Onze ervaring

Customized

Onze toegevoegde waarde voor u start bij een sterke engineering en relevante ervaring in gelijkaardige oplossingen. Lees hier getuigenissen van andere klanten daarover.

Onze oplossingsgerichte aanpak

Food processing solutions

Onze toegevoegde waarde voor u start bij een sterke engineering en relevante ervaring in gelijkaardige oplossingen. Lees hier getuigenissen van andere klanten daarover.

Onze oplossingen in roestvrij staal

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Aarzel niet om met ons contact op te nemen & dan kijken we samen waar we elkaar kunnen helpen.

Neem contact op met IntOCon

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services MachinebouwEngineering & Service Adres Oostkaai 44
8900 Ieper
België
Telefoonnummer +32 57 21 35 62 E-mailadres info@intocon.be Website intocon.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details