Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Terug naar overzicht

Innomatic

Innomatic is uw aanspreekpunt voor Procesautomatisatie, Smart Vision en Datacaptatie in de productie-industrie.

Innomatic biedt als integrator haar expertise in de industriële sector aan om bedrijven hun productieprocessen te automatiseren en de procesbeheersing (controle) te verbeteren. Deze verbeteringen leiden tot verhoogde productiviteit, kostenefficiëntie, verbeterde arbeidsveiligheid en betere energie-efficiëntie.

Op onze website vindt u diverse projecten waar we de kwaliteit en het rendement van die productieprocessen verhoogd hebben.

Onze 3 expertpijlers: Procesautomatisatie, Smart Vision en Datacaptatie

Procesautomatisatie

We ontwerpen en integreren op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor elke branche. Onze engineers hebben ervaring met alle facetten van automatisering en elektrotechniek tot softwareontwikkeling. Op basis van uw industriële doelen biedt Innomatic ook extra werkkrachten aan om u bij te staan bij technische interventies alsook het onderhoud van uw machinepark en gebouw en dit voor paar weken, vaste dagen, volledig jaar, service op maat.

Smart vision (kwaliteitscontrole)

Om de productkwaliteit gedurende het hele productieproces te beheersen, maakt Innomatic gebruik van slimme camera’s. Deze kunnen de grootte, vorm en kleur van producten controleren en verontreinigingen detecteren. Slechte producten kunnen handmatig of automatische worden verwijderd, zodat het productieproces niet moet worden stilgelegd.

OEE ( datacaptatie), ioT en MES

Bij OEE en MES gaan we verder in het automatisatieproces.

Dankzij de koppeling met OEE-software (Overall Equipment Effectiveness) kunt u uw machines en productielijnen – kortom: de hele productiesite – monitoren. Waardevolle data over uw verbruik, verliezen en winstmogelijkheden worden visueel gerapporteerd. Zo kunt u snel bijsturen. Met een MES (Manufacturing Execution System) schalen we uw installatie op. We creëren een link tussen uw ERP-systeem en uw machinepark. Dat maakt het mogelijk om bidirectioneel te werken: de machines worden aangestuurd vanuit de planning en de warehousing kan vlot bijgestuurd worden.

 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de optimalisatiemogelijkheden van uw machinepark voor te leggen en of er ruimte is voor innovatie op vlak van intelligente camera’s en/of datalogging. Wacht niet langer en neem contact met ons op om u  een concurrentievoordeel te geven in de snel evoluerende wereldeconomie van vandaag.

Klik hier op ons bedrijfsfilm,  of bezoek onze website Innomatic voor tal van realisaties.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Vlamingstraat 4
8560 Wevelgem
België
Telefoonnummer +32 56 / 31 12 06 E-mailadres info@innomatic.be Website innomatic.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details