NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Innomatic

Innomatic is uw aanspreekpunt voor Procesautomatisatie, Smart Vision en Datacaptatie in de productie-industrie.

Innomatic biedt als integrator haar expertise in de industriële sector aan om bedrijven hun productieprocessen te automatiseren en de procesbeheersing (controle) te verbeteren. Deze verbeteringen leiden tot verhoogde productiviteit, kostenefficiëntie, verbeterde arbeidsveiligheid en betere energie-efficiëntie.

Op onze website vindt u diverse projecten waar we de kwaliteit en het rendement van die productieprocessen verhoogd hebben.

Onze 3 expertpijlers: Procesautomatisatie, Smart Vision en Datacaptatie

Procesautomatisatie

We ontwerpen en integreren op maat gemaakte automatiseringsoplossingen voor elke branche. Onze engineers hebben ervaring met alle facetten van automatisering en elektrotechniek tot softwareontwikkeling. Op basis van uw industriële doelen biedt Innomatic ook extra werkkrachten aan om u bij te staan bij technische interventies alsook het onderhoud van uw machinepark en gebouw en dit voor paar weken, vaste dagen, volledig jaar, service op maat.

Smart vision (kwaliteitscontrole)

Om de productkwaliteit gedurende het hele productieproces te beheersen, maakt Innomatic gebruik van slimme camera’s. Deze kunnen de grootte, vorm en kleur van producten controleren en verontreinigingen detecteren. Slechte producten kunnen handmatig of automatische worden verwijderd, zodat het productieproces niet moet worden stilgelegd.

OEE ( datacaptatie), ioT en MES

Bij OEE en MES gaan we verder in het automatisatieproces.

Dankzij de koppeling met OEE-software (Overall Equipment Effectiveness) kunt u uw machines en productielijnen – kortom: de hele productiesite – monitoren. Waardevolle data over uw verbruik, verliezen en winstmogelijkheden worden visueel gerapporteerd. Zo kunt u snel bijsturen. Met een MES (Manufacturing Execution System) schalen we uw installatie op. We creëren een link tussen uw ERP-systeem en uw machinepark. Dat maakt het mogelijk om bidirectioneel te werken: de machines worden aangestuurd vanuit de planning en de warehousing kan vlot bijgestuurd worden.

Graag INNOMATIC en zijn diensten ontmoeten, dit kan op de INDUMATION 31 januari,
1 en 2 februari 2023. De zesde editie van België’s grootste show voor Factory, Process- and Infrastructure Automation wordt “the place to be” voor alle belangrijkste actoren en investeerders uit de industrie.

Innoveren en automatiseren gaan hand in hand met digital en smart en dit in al zijn facetten. Innomatic is hierop uiteraard aanwezig op beursstand 103.

Klik hier voor onze bedrijfsbrochure of bezoek onze website Innomatic voor tal van realisaties.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services DatacaptatieProcesautomatiseringSmart Vision Adres Kouterstraat 10
8560 Wevelgem
België
Telefoonnummer +32 56 31 12 06 E-mailadres info@innomatic.be Website innomatic.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details