NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

ifm Electronic

Over ons

In het begin was de passie het beter te willen doen de drijfveer van de oprichters. Het ontwikkelen van sensoren van buitengewone kwaliteit en betrouwbaarheid en een voorbeeldige klantenservice. Met deze visie en het bewustzijn dat het begrip ‚kwaliteit‘ het eigenlijke product ver overtreft, startte ifm in oktober 1969.

Na vele jaren intensieve samenwerking met onze klanten hebben wij als servicegerichte onderneming naam gemaakt op de markt en zijn wij op dit moment met meer dan 7300 medewerkers in meer dan 95 landen van de wereld vertegenwoordigd. Hoewel wij groot zijn geworden, hebben wij de deugden uit de oprichtingstijd bewaard: de flexibiliteit en individualiteit van een klein bedrijf en de kwaliteit en professionaliteit van een concern. Onze klanten staan in het middelpunt van ons werk – close to you.

Kwaliteit en service

Kwaliteit is voor ons een begrip dat het product ver overtreft. Al onze processen zijn gericht op klantenservice en productkwaliteit. Wij staan iedere klant persoonlijk terzijde – waar ook ter wereld en in welke taal ook. En wanneer het snel moet gaan, helpen onze experts u competent verder. De feedback van onze klanten gebruiken wij om de kwaliteit van onze producten permanent te verbeteren. Met speciale testmethoden worden onze sensoren ver over hun grenzen belast om te garanderen dat zij in de processen bij de klant hun beloftes waarmaken. Bovendien ondergaat elk product een eindcontrole voor het onze onderneming verlaat. Deze belofte behartigen wij én wij verlenen 5 jaar garantie op ieder catalogusproduct.

 

Made in Germany

70% van onze producten wordt in Duitsland ontwikkeld en vervaardigd. Wij zijn nauw verbonden met de fabrieken in Duitsland. Wij zijn nu op een punt aangekomen waar wij de visie van ons servicemotto „close to you“ verder willen ontwikkelen. Met de productie- en ontwikkelingsstandplaatsen in de VS, Singapore, Polen en Roemenië volgen wij onze richtlijnen en kunnen wij met grote vakkennis snel, flexibel en professioneel reageren op de verschillende markteisen. Daarbij worden al onze productie- en ontwikkelingsstandplaatsen volgens dezelfde hoge Duitse kwaliteitsstandaard opgericht, zowel met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden van onze medewerkers en de milieubescherming als met de hoge kwaliteitsstandaard in de ontwikkeling en productie.

 

Meerwaarde en winst met waarden

Onze ondernemingswinsten zijn noodzakelijk kapitaal voor het creëren en waarborgen van opleidings- en werkplekken en voor investeringen in innovatie. Binnen de ifm-ondernemingsgroep speelt waardegeörienteerd handelen een belangrijke rol. De oprichtingsgeneratie heeft alle richtlijnen in een filosofie vastgelegd die tegenwoordig in 16 talen is vertaald en aan iedere medewerker wordt overhandigd. Daarin stimuleren wij onze ethische ondernemingscultuur en moedigen wij aan tot verantwoordelijk en duurzaam handelen – ook in een globale context. Succesvol ondernemen en moreel handelen sluiten elkaar bij ons dus niet uit. Dat bevestigt de continue groei sinds de oprichting van de onderneming. Op basis van deze filosofie hebben wij in het jaar 2019 een bedrijfsomzet van 1 miljard euro behaald.

 

ifm onderscheiden!

ifm is altijd in beweging. Er worden continu innovaties ontwikkeld, producten geoptimaliseerd en systeemoplossingen aangepast. Personeelsontwikkeling en carrièremogelijkheden zullen maatgevend zijn voor een veilige toekomst. Des te beter dat de prestaties van ifm vaak onderscheiden worden.

algemene informatie

Services Sensoren Adres Zuiderlaan 91 - B6
1731 Zellik
België
Telefoonnummer +32 2 481 0220 E-mailadres info.be@ifm.com Website ifm.com/be/nl

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details