NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Delta-Temp

Delta-Temp is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van industriële koeling, airconditioning, ventilatie en verwarming.  Door hun sterke groei de afgelopen jaren kunnen ze hun vloot voortdurend uitbreiden met moderne en energiezuinige toestellen. De verhuurvloot bestaat uit:

 • Chillers of koelmachines: een grote verhuurvloot met vermogens van 25 kW tot 1500 kW. Geschikt voor zowel comfortkoeling als industriële koeling.
 • Mobiele airco-oplossingen: ideaal voor tijdelijke koeling op kantoor, opslagruimtes, serverrooms, etc. Eenvoudig te installeren en snel inzetbaar.
 • Verdampingskoelers: Milieuvriendelijk koelen met water en lucht: ideaal voor grote ruimtes waar traditionele airconditioningsystemen te duur of omvangrijk zijn.
 • Luchtbehandelingskasten: zowel geschikt voor vrije koeling als in combinatie met onze chillers. Zo zet je een volledig autonoom airconditioningsysteem op waar en wanneer het nodig is.
 • Low-temp units: moderne en energiezuinige koelmachines binnen het lagere temperatuurbereik. Uiterst geschikt voor de voedingsindustrie.
 • Mobiele rooftops: geschikt voor het koelen, verwarmen of ventileren van grote ruimtes.

De koeltechnici van Delta-Temp hebben heel wat projecten verwezenlijkt in de meest uiteenlopende sectoren zoals de voedingsindustrie, farma- en chemiesector, de maakindustrie, IT, enz… Vooral de moderne toestellen, de ervaring van hun product managers en hun snelheid en flexibiliteit worden sterk geapprecieerd door hun klanten.

Gaat de vaste koelinstallatie in storing of is er een onderhoud gepland?

Is er tijdens de warme zomer meer koelcapaciteit nodig?

Wenst u een magazijn tijdelijk te koelen? Bent u opzoek naar een mobiele airco voor kantoor of winkelruimte?

Uw atelier koelen met onze mobiele adiabatische koelers?

Contacteer dan Delta-Temp op het nummer 0800 25 25 6 of via info@delta-temp.com. Hun ervaren product managers vinden vast en zeker een oplossing op maat.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Industriële koelingAircoProceskoelingVerhuur & Verkoop Adres Lange Ambachtstraat 13
9860 Oosterzele
België
Telefoonnummer 0800 25 25 6 E-mailadres info@delta-temp.com Website delta-temp.com

kaart

Gerelateerde artikelen

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details