NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Alphatech Palletisers & Casepackers

Ons team staat voor u klaar!

Persoonlijke aanpak, professionele uitvoering

Alphatech, da’s 3 generaties knowhow, technische ervaring en wijsheid die van vader op zoon doorgegeven werden. U geniet van een persoonlijke en flexibele aanpak van een familiebedrijf, gecombineerd met de doorgedreven kennis van een ervaren technisch team.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experts in de meest uiteenlopende en vernieuwende technieken. Van de tekentafel tot de plaatsing op uw locatie kunt u rekenen op een team dat met u meedenkt en meewerkt. Op basis van uw briefing gaan onze tekenaars aan de slag. Zij geven de aanzet voor een creatieve en technische wisselwerking tussen alle betrokken partijen. Het einddoel? Een unieke, volledig op maat gemaakte machine die beantwoordt aan al uw eisen en verwachtingen!

Onuitputtelijke ideeën, onverwoestbare kwaliteit

Machines maken is ons vak. Voor alle mogelijke sectoren en voor alle mogelijke toepassingen. Van de textiel- tot de houtindustrie, van pretparken tot de grafische wereld, van veevoederbedrijven tot aluminiumverwerkers…

Een dergelijke allround aanpak vereist niet alleen de nodige dosis creativiteit en technische ervaring, maar ook een gebouw met alle faciliteiten en een machinepark met onbeperkte mogelijkheden, uitgerust met de modernste technieken. Bovendien gebruiken we enkel hoogwaardige materialen voor de productie van alle stukken.

Zo staan onze ideeën, onze infrastructuur én onze medewerkers garant voor een onverwoestbare kwaliteit. En hebt u een machine voor het leven!

U kunt op ons een beroep doen voor:

 • Preventief onderhoud en onderhoudsplan
 • Montage van nieuwe machines
 • Afbraak van oude productielijnen
 • Technische herstellingen
 • Technische verbeteringen
 • Ontwerp en fabricatie van machines op maat
 • Leveren van specifieke technische onderdelen
 • Ontwerp en fabricatie van kalibers en vormen

Korte historiek

1965: Oprichting Alpatech door de grootvader en peter van Pieter, Eugène Vandersteene. Gevestigd in de garage van de ouderlijke woonst, waar Eugène een aantal kleine machines had om vijloperaties uit te voeren.

1966: Bouw en verhuis van het bedrijf naar de Diksmuidesteenweg te Sleihage.

1987: Eric, de vader van Pieter, nam het bedrijf over. Stichter Eugène zelf bleef werken in het bedrijf tot 1992 à 1993.

1997: Verhuis naar de Prins Albertlaan 65 te Izegem, de vestiging waar Alphatech nu nog steeds zit. Het nieuwe gebouw werd gebouwd met de mogelijkheid tot uitbreiding.
De passie voor techniek bleef ook bij de 3de generatie in het bloed zitten, want ook bij Pieter Vandersteene was van kleins af aan de interesse voor mechaniek daar. Pieter Vandersteene kwam in het bedrijf toen hij 18 jaar was.

2012: Dat het er met de paplepel was ingegeven, bleek ook nog eens op 12/12/2012 wanneer Pieter in het voetspoor trad van zijn vader Eric.
Tot op vandaag is Pieter nog steeds de zaakvoerder bij Alphatech machinebouw. Hoewel hij zeer veel meeneemt uit de vorige jaren investeert hij sterk in het bedrijf en is hij vastberaden een frisse wind door het bedrijf te laten waaien.

Pieter en Eric Vandersteene, huidige en vorige zaakvoerder

algemene informatie

Services SolutionsTechnologyPackaging Adres Prins Albertlaan 65
8870 Izegem
België
Telefoonnummer +32 51 31 93 94 E-mailadres [email protected] Website alphatech-machinebouw.be

kaart

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details