NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Welke grondstoffen zijn in welke exacte hoeveelheden verwerkt in welk eindproduct?

Welke grondstoffen zijn in welke exacte hoeveelheden verwerkt in welk eindproduct?

Met de software van Creonis ziet u in één oogopslag wat het antwoord op deze vraag is. Met slechts enkele muisklikken geeft CSD u een correcte traceerbaarheid bij kwaliteitsproblemen, een real time inventaris van alle voorraden en een perfect zicht op productieverliezen. Snel en efficiënt. En dus kostenbesparend.

In onder andere de voedingsindustrie zijn veilige producten en een votte traceerbaarheid essentieel (en trouwens verplicht door Europa). Kwaliteitsproblemen bij afgewerkte producten kunnen leiden tot een terugroepactie om zo uw klanten te beschermen. Maar die bescherming geldt ook voor uw merk en bedrijfsimago.

Snel en deskundig problematische producten terugroepen is dus letterlijk van kapitaal belang. Dankzij onze software houdt u de voorraadbewegingen nauwlettend in het oog. Bovendien krijgt u via deze software zowel handmatig als automatisch de controle over geregistreerde materiaalbewegingen in uw fabriek. U kunt zonder probleem identificatielabels afdrukken voor alle soorten logistieke eenheden (paletten, dozen, enzovoort).

Met de functionaliteiten Inventory/Warehouse/Track & Trace volgt u de materiaalstromen stroomop- en afwaarts. Track: u volgt op waar uw grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten zich op elk moment in uw keten bevinden. Trace: u bewaart de geschiedenis van uw eindproduct, zodat u de oorsprong van een fout kunt opsporen, of indien nodig defecte producten kunt terugroepen.

Nog een belangrijk voordeel: door de materiaalstroom in uw bedrijf volledig in kaart te brengen, krijg u een perfect zicht op de verliezen (spill, losses, uitstoot) in elke stap van de productie. Met deze waardevolle info gaat u aan de slag om deze verliezen te beperken en bijgevolg kosten te besparen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details