NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Waarom mag u Siemens zéker niet missen op Indumation 2022?

Waarom mag u Siemens zéker niet missen op Indumation 2022?

In één zin samengevat? Omdat u bij ons alles vindt om de uitdagingen van morgen in uw industriële sector vandaag aan te gaan, met automatisering, elektrificatie en digitalisering. Welke toptechnologie we daarvoor zoal bieden? Ontdek al dé hoogtepunten van Siemens op Indumation 2022.

Op de stand van Siemens in hal 6 zult u de laatste innovaties voor automatisering en digitalisering vinden. Alles om de ‘infinite opportunities from infinite data’ aan te grijpen. Dé kansen die u kan inzetten om succesvol te blijven bij toenemende kostendruk, kortere innovatiecycli, almaar snellere, flexibelere en duurzamere productie …

Laat de data stromen

De eerste vraag is natuurlijk: hoe komt u tot die ‘infinite data’ uit uw fabriek? Om de uitdagingen van morgen aan te gaan, moet u continu elk proces optimaal kunnen ontwerpen, coördineren en optimaliseren. Daarvoor is een continue gegevensstroom die een volledig beeld van uw producten, processen en performantie geeft noodzakelijk. Binnen uw eigen fabriek, maar ook daarbuiten, doorheen de hele waarde- en toeleveringsketen. Om te beginnen, is er dus technologie nodig om uw fabriek te automatiseren op een manier die het verschil maakt. Om  de datastroom op gang te trekken, hebt u bovendien digitale oplossingen nodig.

Analyseer de big datastroom

De infinite data moeten ook diepgaand geanalyseerd worden -in realtime- om er de infinite opportunities uit te halen. Ook voor die diepe data-analyse vindt u op de Siemens-stand hoogtechnologische oplossingen. Van analyse on-premise, via Industrial Edge aan de machine, tot cloud computing via MindSphere.

Eerst optimaal digitaal, daarna fysiek

Dankzij digitalisering en automatisering kan elke parameter van uw productie(-installaties) optimaal gecoördineed worden. U kunt ze zelfs afstemmen op procedures van leveranciers en logistieke partners, de stroomvoorziening of het fabrieksgebouw. Onze onze digital twins kunnen u daarbij helpen.

Met optimaal verdeelde energie

Al deze digitalisering vereist ook de juiste stroomvoorziening. Veelzijdig en aanpasbaar aan de vereisten en uitdagingen van de toepassing. Verdiep u op onze stand dus zeker ook in onze vele Smart Electrification-oplossingen. Tal van nieuwe mogelijkheden waarmee u uw energie-efficiëntie maximaliseert, uw energiekost drukt en uw CO2-uitstoot minimaliseert.

In alle cyberveiligheid, voor IT én OT

Bij Siemens vindt u dus alles om uw fabriek te automatiseren en te digitaliseren. Maar digitalisering vergroot ook het risico op cyberaanvallen. En doordat IT en OT verbonden zijn, krijgt die laatste met dezelfde cyberdreigingen te maken. Een probleemloze werking en bescherming van de productiviteit, vereist een allesomvattend beveiligingsconceptIndustrial Security Services beschermt alle IT- en OT-niveaus tegelijk. Ook die dienstverlening ontdekt u op onze stand.

Vind uw geknipte partner!

De vraag die nog rest: hoe zet ú nu al deze technologieën nu? Wat is úw eerste stap? Bezoek onze stand op Indumation 2022, ontdek er alle bovenstaande hoogtepunten én ontmoet er onze experten! Zo kunt u altijd op de beste oplossingen rekenen, om uw flexibiliteit en productiviteit te verhogen. Vanaf dag één, tijdens het hele transformatieproces.

U wilt zeker alle relevante innovaties zien, tijdens Indumation 2022?

Schrijf u dan in voor een van onze Free Tours. Tijdens deze rondleidingen gidst een Siemens-specialist u langs elke innovatie die voor uw sector relevant is, in het Nederlands én Frans. Op 18 mei vinden de tours plaats van 13h30 tot 14h15 en van 15h45 tot 16h30. Op 20 mei leiden we u graag rond van 13h tot 13h45. Aan elke tour kunnen maximaal 15 bezoekers deelnemen.

Natuurlijk bent u ook op elk ander moment van Indumation 2022 meer dan welkom, van 18 tot en met 20 mei 2022, met op donderdag 19 mei ook een bijzondere nocturne én vip-avond!

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details