Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Solutions

Voorkom productiestops dankzij Ucrete industrievloeren

Snel ingebruikname-foto3 kopiëren

10 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Daarom dient deze prodcutiestop zo kort mogelijk te zijn zonder in te boeten op kwaliteit. Met Ucrete industrievloeren van Master Builders Solutions voorkomt u productie-onderbrekingen.

Ucrete vloeren al 50 jaar de sterkste vloer

Ucrete vloeren bewijzen al ruim 50 jaar waarom ze het predicaat “de sterkste vloer ter wereld” dragen. Door vanaf het begin te kiezen voor een duurzame Ucrete industrievloer kiest u voor een bewezen levensduur en hoeft u niet wakker te liggen van vloerrenovaties. Werd er oorspronkelijk voor een andere industrievloer gekozen waardoor een vloerrenovatie zich toch opdringt dan wilt u deze renovatie zo snel mogelijk doorvoeren. Er zijn diverse factoren die bepalend zijn voor een geslaagde vloerrenovatie in een korte tijd.

Eén van die factoren is een vochtige ondergrond die ontstaat bij een natte prodcutieomgeving en bij de reiniging. De meeste vloersystemen moeten op een droge ondergrond worden aangebracht om een optimale hechting te garanderen. Hier onderscheidt Ucrete zich van andere vloersystemen. Ucrete kan aangebracht worden op een vochtige ondergrond (10% restvocht). Er hoeft niet gewacht te worden tot dat de ondergrond droog is om de Ucrete vloer aan te brengen. Dit beperkt de renovatietijd.

Binnen 5 tot 24 uur volledig belastbaar

Een andere factor die de productiestop beperkt is de snelle uithardingstijd van Ucrete vloeren. Ucrete vloeren zijn minimaal binnen 5 uur en maximaal binnen 24 uur na applicatie volledig belastbaar. Andere vloersystemen hebben hiervoor min. 48 uur nodig.

Bekijk de video over een snelle vloerrenovatie bij Borgesius Bakkersland

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details