NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Validatie en verificatie

Validatie en verificatie

Een up-to-date kwaliteitssysteem is essentieel om goed en veilig voedsel te produceren en te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Maar hoe weet je of het kwaliteitssysteem van je bedrijf up-to-date is? Het antwoord op deze vraag lijkt eenvoudig, namelijk door het uitvoeren van validaties en verificaties. Veelgebruikte termen die in de praktijk helaas regelmatig vragen oproepen. Hoogste tijd om duidelijkheid te scheppen.

De experts van het Normec Foodcare leggen in de whitepaper uit hoe het zit. Ontdek:

  • De verschillen tussen validatie en verificatie
  • Wat het belang is van beide processen
  • Een stappenplan voor het uitvoeren van validaties en verificaties
  • Hoe u een op risico gebaseerde planning opstelt
  • Hoe validatie en verificatie bijdragen aan continue verbetering binnen de organisatie

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details