NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Unieke inspectie actie: direct tijd en geld besparen

Unieke inspectie actie: direct tijd en geld besparen

Met digitale inspecties werkt u sneller en efficiënter. Want door gebruik te maken van onze digitale inspectie-app kan u tot 60% van uw kostbare tijd besparen. Zowel  het uitvoeren als het achteraf analyseren, kan nu via de inspectiemodule van Normec Foodcare Online. Bovendien ontvangt u nu een gratis iPad wanneer u start met digitaal inspecteren. Zo kan u meteen van start en bent u op één dag verlost van dat inefficiënte papierwerk.

Hoe werkt digitaal inspecteren?

Via de gratis iPad voert u (offline) alle soorten inspecties uit binnen het bedrijf. Na afloop is de rapportage in uw eigen gewenste lay-out direct klaar en zijn verbeterpunten en trends via de statistieken meteen online inzichtelijk.

Bekijk de online demo

Profiteer nu van een unieke actie

Wij begrijpen dat het behalen van een certificaat super belangrijk is en dat u het al druk genoeg heeft. Daarom helpen we u graag snel op weg en ontzorgen we u volledig. Als u vóór 1 oktober 2022 besluit om van start te gaan met digitale inspecties:

  • Ontvangt u een gratis iPad!
  • Verzorgen we een kosteloze implementatie op uw locatie
  • Zetten we de huidige inspectielijsten voor u over naar de online omgeving
  • Implementeren we de software de volgende werkdag nog op uw locatie.

Zo loopt u na één dag met de iPad de productieruimte in en bespaart u meteen tot 60% tijd.

Hoeveel tijd gaat u besparen?

Benieuwd hoeveel tijd u naar schatting bespaart met het digitaliseren van inspecties?

Bijdrage aan verbetercyclus

Tal van bedrijven in Nederland en België profiteren al jaren van de enorme tijdbesparing. Naast de tijdbesparing ervaren bedrijven een nog belangrijker voordeel, namelijk dat zij juist veel meer inzicht krijgen in de verbeterpunten binnen het bedrijf. Hierdoor zijn continue verbetertrajecten eenvoudig door te voeren en ontstaat een echte verbetercyclus binnen het bedrijf.

Alles-in-één online QA software

De inspectie software is een module binnen onze alles-in-één online QA software. Hierin beheert en borgt u kwaliteitszaken efficiënter, slimmer en beter. Kiest u voor de module Inspecties? Dan heeft u later altijd de mogelijkheid om het pakket uit te breiden met andere modules. Zo houdt u alle kwaliteitszaken overzichtelijk bij elkaar binnen één online applicatie.

Een aantal voordelen van de inspectie module op een rij

Gebruikers van onze module ervaren diverse voordelen. We hebben de vijf belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

  • Tot 60% Tijdbesparing
  • Meer inzicht in verbeterpunten met real-time statistieken
  • Inspecties offline uitvoerbaar via tablet of smartphone (inclusief foto’s)
  • Rapportages direct gereed
  • Acties online uitzetten binnen de gehele organisatie

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details