NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Uitbreiding activiteiten naar Wallonië

Uitbreiding activiteiten naar Wallonië

KTBA, a Mérieux NutriSciences company opent een bijkomende vestiging in België. Met het gloednieuwe kantoor in Louvain-la-Neuve is KTBA, sinds de oprichting in 2011, klaar om zijn dienstverlening te introduceren in Wallonië. Hierdoor wordt de positie in België versterkt en kan er aansluiting worden gemaakt met Mérieux NutriSciences in Frankrijk. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor beiden markten.

Het succes van de voorbije jaren is deels te danken aan de introductie van regioteams, aangestuurd door een regiomanager en ondersteund door een accountmanager. Deze formule wordt nu doorgetrokken naar Wallonië. Door een lokaal antwoord te bieden op de behoeften en de uitdagingen van de voedingsbedrijven, speelt KTBA in op de markt en staan onze consultants veel dichter bij onze klanten. Dit past in de filosofie van ‘lokale aandacht met globaal bereik’.  Om deze stap te kunnen maken is er geïnvesteerd in tweetalige quality assurance en food safety experten van verschillende niveaus en met een gevarieerde achtergrond en expertise. De bedoeling is om het team verder uit te bouwen en te groeien naar een volwaardige regio. Het uitwisselen van kennis, ervaring en consultants vanuit Frankrijk is een extra troef voor KTBA. Vanessa Loof is als accountmanager voor de regio in de lead om de business uit te bouwen. 

Vanessa Loof is als accountmanager voor de regio in de lead om de business uit te bouwen.

KTBA, a Mérieux NutriSciences Company 

KTBA adviseert en ondersteunt producenten, toeleveranciers en retailers in de levensmiddelenindustrie bij alle kwaliteits- en voedselveiligheidsvraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met een sterke visie die de ontwikkelingen in de industrie verbindt, is iedere klant klaar voor de toekomst. Met een zeer gevarieerd dienstenaanbod onder de noemer van Expert Services is KTBA dé partner voor ondersteuning op gebied van consultancy, auditing, training, labeling en digital tools. Als onderdeel van Mérieux NutriSciences beschikt KTBA over een internationaal netwerk om klanten overal ter wereld van dienst te zijn en bij te dragen aan ‘Better Food. Better Health. Better World.’    

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details