NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Speciaal ontworpen voor de voedingsnijverheid !

Speciaal ontworpen voor de voedingsnijverheid !

Deze nieuwe oplossing laat u nu toe de voordelen van de hoog performante prestaties van onze snelloopdeuren te combineren met de hygiënische normen van een voedingsomgeving. De Ditec Soft Reset Food deur biedt u een snelle en eenvoudige controle van de openingscycli en draagt bij aan een optimale workflow, waardoor het risico op contaminatie wordt beperkt.

softfood_ditec3 kopiëren

Volledig afwasbaar

Dankzij het ontwerp van de deur en de keuze van de materialen is Ditec Soft Reset Food bestand tegen veelvuldig wassen. De afdekkap met de afgeschuinde bovenkant voorkomt dat er water wordt opgevangen. Daarnaast kan een extra afvoeroplossing aan de onderkant van het gordijn worden toegevoegd om te voorkomen dat er druppels in de deuropening vallen.

Optimale hygiënische omstandigheden

De hoge openingssnelheid tot 2,3 m/s en de snelle sluitingssnelheid zorgen ervoor dat u precies op het juiste moment de deur open kunt houden. Het flexibele gordijn biedt een uitstekende afdichting en bescherming tegen ongewenste elementen, zoals slecht weer, stof en ongedierte.

softfood_ditec5 kopiëren

Vernieuwend ontwerp

Het frame van de Soft Reset Food heeft een gestroomlijnde en robuuste constructie. Het totale ontwerp is smal en ruimtebesparend.

Een slimme oplossing voor uw deuropeningen !

De Ditec High Performance Doors staan bekend om hun slimme en hedendaagse Italiaanse ontwerp. De korte openings- en sluitingscyclus zorgt voor een ononderbroken stroom van mensen en goederen. Tegelijkertijd voorkomen speciale veiligheidsvoorzieningen schade of letsel in geval van een aanrijding.

Bovendien zijn de Ditec High Performance Doors speciaal ontworpen om een eenvoudige en snelle installatie te garanderen en de onderhoudskosten te verlagen. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen. Kortom: een slimme oplossing voor uw deuropeningen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details