NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Slimme software voor een efficiënte productie
Bij de productie van levensmiddelen komt veel kijken dat het beste met software geborgd kan worden. Met de oplossingen van Thinkme ICT krijgt u een end-to-end overzicht van uw bedrijf, met ingebouwde informatie waar en wanneer u die nodig hebt.

Slimme software voor een efficiënte productie

ERP-programma’s zijn vaak duur, ondoorgrondelijk en niet snel operationeel. Drie stellingen die  Jimmy Carvers met zijn eigen bedrijf Thinkme ICT de wereld uit wil helpen. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central dat fungeert als basis, voegt zijn team er alle softwaremodules aan toe die u als voedingsbedrijf nodig heeft om efficiënter te werken. Eén geïntegreerd geheel van software dus voor al uw noden en dat voor een vaste prijs en met een korte doorlooptijd.

Software is een belangrijk wapen voor bedrijven om te kunnen groeien zonder extra administratief personeel te moeten zoeken. Wat Thinkme ICT onderscheidt van andere softwareaanbieders is dat het samen met u op zoek gaat naar wat u eigenlijk echt nodig heeft om uw doelen waar te maken. Thinkme ICT vertrekt daarbij vanuit Microsoft Dynamics 365 Business Central, een softwareoplossing die bedrijven helpt om alle afdelingen binnen het bedrijf te verbinden, om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, klantinteracties te verbeteren en betere beslissingen te nemen. Zaakvoerder Jimmy Carvers: “Geef uw medewerkers de juiste oplossing om zich sneller aan te passen, slimmer te werken en beter te presteren met Microsoft Dynamics 365 Business Central. We kiezen rotsvast voor Microsoft als betrouwbare partner , omdat het om oplossingen gaat die zich al in een industriële context bewezen hebben, makkelijk toegankelijk zijn en die ook voortdurend mee evolueren. Dat geeft ons de ruimte om te focussen op de eigenlijke implementatie bij de klant. Elk bedrijf is immers anders, stelt zich andere doelen. Startende van een solide basis zorgen we er dan voor dat alles optimaal functioneert.” 

Thinkme ICT vertrekt vanuit Microsoft Dynamics 365 Business Central, een softwareoplossing die bedrijven helpt om alle afdelingen binnen het bedrijf te verbinden, om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en betere beslissingen te nemen.

Alles in één geïntegreerde oplossing

De focus op de voedingsindustrie is voor Thinkme ICT niet toevallig. “Bij de productie van levensmiddelen komt veel kijken dat het beste met software geborgd kan worden. Denk aan het belang van voedselveiligheid en de noodzaak om de producten te kunnen traceren, van bij ontvangst van de grondstoffen, via de productie, tot op het schap in de winkel. Vandaag wordt dit in de voedingsindustrie vaak door aparte pakketten behandeld. Een rompslomp en nefast om het overzicht te bewaren. Combineer uw verschillende losstaande systemen in één en verhoog de efficiëntie met geautomatiseerde taken en workflows, allemaal vanuit vertrouwde Office tools zoals Outlook, Word en Excel. Krijg een end-to-end overzicht van uw bedrijf, met ingebouwde informatie waar en wanneer u die nodig hebt. Dat is wat Axibis, onze geïntegreerde oplossing u biedt. Van ERP, tot kwaliteitsbewaking voor IFS en BRC-certificaten tot de data die uit de machines komt om de productie verder te optimaliseren of de rapportage om geïnformeerde managementbeslissingen te maken. Kortom, alles wat u nodig heeft om efficiënter te kunnen werken in één omgeving met één centrale database”, vat Carvers samen. 

Pragmatisme staat centraal in de aanpak van Thinkme ICT. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk van intake naar de ingebruikname te gaan, want dan pas begint de investering eigenlijk te renderen.

Altijd paraat

Daar voegt Thinkme ICT ook een stevige service aan toe. 7/7 staat de lijn open om problemen op te vangen en op te lossen. “Er neemt hier altijd iemand de telefoon op. Onze klanten mogen door ons toedoen niet moeten stilliggen. We proberen ook snel te reageren op aanpassingen die ze vragen. Een klant vroeg bijvoorbeeld op donderdag om een QR-code voor betaling aan zijn factuur toe te voegen. Op zaterdag was dat al in orde. Hoe dat kan? Heel het team is gebeten door de passie om technologische uitdagingen aan te gaan.” Dat werd in coronatijdens nogmaals bewezen. Thinkme ICT hielp toen heel wat klanten om telewerk op te zetten. “Met onze cloudoplossing werk je waar en wanneer je wil, zonder enige installatie.”

Hands-on benadering: duidelijke planning en prijs

Pragmatisme staat centraal in de aanpak van Thinkme ICT. “Klassieke ERP-trajecten kunnen soms jaren aanslepen. Voor bedrijven de grootste drempel om er zich aan te wagen. Nochtans is digitaliseren vaak essentieel om de kennis in de hoofden en vingers van mensen te borgen. We kiezen daarom voor een hands-on benadering. De doorlooptijd bedraagt maximaal zes tot acht maanden en we werken op basis van een beproefde aanpak. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk van intake naar de ingebruikname te gaan, want dan pas begint de investering eigenlijk te renderen. Met Dynamics 365 Business Central wordt flexibiliteit de kern van uw bedrijf, zodat u snel kunt beginnen, in uw eigen tempo kunt groeien en in real-time kunt aanpassen”, besluit Carvers.     ν

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details