NL FR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

Overzicht open-inschrijvingstrainingen en cursussen Allergenen Consultancy

Onderstaand is ons overzicht open-inschrijvingstrainingen en cursussen te vinden. Als de specialist op gebied van allergenen ontwikkelen en verzorgen wij ook maatwerk cursussen (in-company, interactieve werkvormen) op elk niveau. Ook bieden wij e-learning aan. Neem gerust contact met ons op om de wensen voor opleiding voor medewerkers te bespreken.

Cursus- en trainingsagenda

Training allergenenrisicobeoordeling (VITAL) (klassikaal of web-based)

Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren, specificatiebeheerders 
Taal: Nederlands of Engels

Data Locatie
22 juni 2023 (Engelstalig) =Vol web-based
27 juni 2023 Prinsenbeek (regio Breda)
21 september 2023 Nijmegen
10 oktober 2023 web-based
09 november 2023 Barneveld
16 november 2023 (opfristraining) web-based
21 november 2023 (Engelstalig) web-based
12 december 2023 web-based

Cursus allergenen management (klassikaal)

Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren
Taal: Nederlands

Data Locatie
07 december 2023 Prinsenbeek (regio Breda)

Training reiniging en validatie (web-based)

Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren
Taal: Nederlands

Data Locatie
03 oktober 2023 Web-based (½ dag – ochtend)

Cursus allergenen vrij-van claims (web-based)

Doelgroep: kwaliteitsmanagers, productontwikkelaars of marketeers.
Taal: Nederlands

Data Locatie
05 oktober 2023 web-based (½ dag – middag)

E-learning allergenen industrie (Nederlands, Engels en Pools)

Leer medewerkers in de productie om op de juiste manier met allergenen om te gaan. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt uitgelegd wat dit betekent voor de dagelijkse werkzaamheden en hoe voorkomen kan worden dat allergenen onbedoeld in producten terecht komen. De e-learning wordt afgesloten met een toets en certificaat.

De e-learning is geschikt voor productiemedewerkers en operators werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie. De e-learning is ook beschikbaar in het Engels en Pools.

De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is ca. 30 minuten. 

Cursus allergenenbeheer horeca en zorg

Doelgroep: horeca, cateraars, ambachtelijke bedrijven, speciaalzaken, keukenmanagers, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding.
Taal: Nederlands

Data Locatie
26 juni 2023 Veghel
31 oktober 2023 Veghel

E-learning allergenen foodservice

Onze interactieve e-learning biedt achtergrondinformatie en een praktische aanpak om aan allergenenwetgeving te doen. En zelfs om een stapje verder te gaan en kruisbesmettingsrisico’s te voorkomen. De e-learning is verrijkt met oefeningen en wordt afgesloten met een toets en certificaat. 

De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is 2 uur. De e-learning is bedoeld voor iedereen die bezig is met niet-voorverpakte voedingsmiddelen zoals in de horeca, catering, zorg, versspeciaalzaken, bakkers, slagers en ambulante handel.

Deelname-informatie

Onze cursuskosten zijn inclusief lesmateriaal, goed verzorgde lunch bij een- of meerdaagse cursussen, koffie, thee en drankjes, exclusief BTW. Cursussen en trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

Annuleren

Bij verhindering mag een collega de vrijgekomen plaats innemen. Schriftelijke annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Wij berekenen dan € 35 administratiekosten. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus is het volledige bedrag verschuldigd. Wanneer het minimale aantal deelnemers niet is bereikt, is het mogelijk dat de cursus verzet wordt naar een latere datum. Uiteraard bestaat hierbij de mogelijkheid om af te zien van verdere deelname. Bij klassikale trainingen kan ook besloten worden de cursus te verzetten naar locatie Scherpenzeel (hoofdkantoor Allergenen Consultancy).

Externe congressen/ symposia

Allergenen Consultancy treedt regelmatig op als expert op externe congressen, symposia, seminars of cursussen.
De agenda voor de komende maanden:

Data Event
21 september 2023 Spreker Symposium “Food allergens: regulation, management and detection”  – 3rd edition, Brussels
21-22 november 2023 Spreker Free From Food Expo Amsterdam

Bedrijfsspecifieke trainingen (in-company) 

Graag geven wij training op locatie. Op maat toegesneden met voorbeelden uit het eigen bedrijf. Hiermee maken we de theorie direct toepasbaar voor de medewerkers.

Een klassikale training met interactieve werkvormen, een toets, een spel, web-based of hybride of toch liever een e-learning? Alles is mogelijk!
Hier draaien wij onze hand niet voor om. Vraag naar de mogelijkheden.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details