Onderstaand is ons overzicht open-inschrijvingstrainingen en cursussen te vinden. Als de specialist op gebied van allergenen ontwikkelen en verzorgen wij ook maatwerk cursussen (in-company, interactieve werkvormen) op elk niveau. Ook bieden wij e-learning aan. Neem gerust contact met ons op om de wensen voor opleiding voor medewerkers te bespreken.
Training allergenenrisicobeoordeling (VITAL) (klassikaal of web-based)
Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren, specificatiebeheerders
Taal: Nederlands of Engels
Data | Locatie |
22 juni 2023 (Engelstalig) =Vol | web-based |
27 juni 2023 | Prinsenbeek (regio Breda) |
21 september 2023 | Nijmegen |
10 oktober 2023 | web-based |
09 november 2023 | Barneveld |
16 november 2023 (opfristraining) | web-based |
21 november 2023 (Engelstalig) | web-based |
12 december 2023 | web-based |
Cursus allergenen management (klassikaal)
Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren
Taal: Nederlands
Data | Locatie |
07 december 2023 | Prinsenbeek (regio Breda) |
Training reiniging en validatie (web-based)
Doelgroep: kwaliteits- of QA-functionarissen, auditoren
Taal: Nederlands
Data | Locatie |
03 oktober 2023 | Web-based (½ dag – ochtend) |
Cursus allergenen vrij-van claims (web-based)
Doelgroep: kwaliteitsmanagers, productontwikkelaars of marketeers.
Taal: Nederlands
Data | Locatie |
05 oktober 2023 | web-based (½ dag – middag) |
E-learning allergenen industrie (Nederlands, Engels en Pools)
Leer medewerkers in de productie om op de juiste manier met allergenen om te gaan. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt uitgelegd wat dit betekent voor de dagelijkse werkzaamheden en hoe voorkomen kan worden dat allergenen onbedoeld in producten terecht komen. De e-learning wordt afgesloten met een toets en certificaat.
De e-learning is geschikt voor productiemedewerkers en operators werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie. De e-learning is ook beschikbaar in het Engels en Pools.
De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is ca. 30 minuten.
Cursus allergenenbeheer horeca en zorg
Doelgroep: horeca, cateraars, ambachtelijke bedrijven, speciaalzaken, keukenmanagers, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding.
Taal: Nederlands
Data | Locatie |
26 juni 2023 | Veghel |
31 oktober 2023 | Veghel |
E-learning allergenen foodservice
Onze interactieve e-learning biedt achtergrondinformatie en een praktische aanpak om aan allergenenwetgeving te doen. En zelfs om een stapje verder te gaan en kruisbesmettingsrisico’s te voorkomen. De e-learning is verrijkt met oefeningen en wordt afgesloten met een toets en certificaat.
De lesstof én toets worden online, via internet, gedaan. De gemiddelde tijdsduur voor het doorlopen van de e-learning en uitvoeren van de toets is 2 uur. De e-learning is bedoeld voor iedereen die bezig is met niet-voorverpakte voedingsmiddelen zoals in de horeca, catering, zorg, versspeciaalzaken, bakkers, slagers en ambulante handel.
Onze cursuskosten zijn inclusief lesmateriaal, goed verzorgde lunch bij een- of meerdaagse cursussen, koffie, thee en drankjes, exclusief BTW. Cursussen en trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.
Bij verhindering mag een collega de vrijgekomen plaats innemen. Schriftelijke annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Wij berekenen dan € 35 administratiekosten. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus is het volledige bedrag verschuldigd. Wanneer het minimale aantal deelnemers niet is bereikt, is het mogelijk dat de cursus verzet wordt naar een latere datum. Uiteraard bestaat hierbij de mogelijkheid om af te zien van verdere deelname. Bij klassikale trainingen kan ook besloten worden de cursus te verzetten naar locatie Scherpenzeel (hoofdkantoor Allergenen Consultancy).
Allergenen Consultancy treedt regelmatig op als expert op externe congressen, symposia, seminars of cursussen.
De agenda voor de komende maanden:
Data | Event |
21 september 2023 | Spreker Symposium “Food allergens: regulation, management and detection” – 3rd edition, Brussels |
21-22 november 2023 | Spreker Free From Food Expo Amsterdam |
Graag geven wij training op locatie. Op maat toegesneden met voorbeelden uit het eigen bedrijf. Hiermee maken we de theorie direct toepasbaar voor de medewerkers.
Een klassikale training met interactieve werkvormen, een toets, een spel, web-based of hybride of toch liever een e-learning? Alles is mogelijk!
Hier draaien wij onze hand niet voor om. Vraag naar de mogelijkheden.