NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Oplossingen van NORD DRIVESYSTEMS voor de bakkerij- en banketbakkersindustrie
De nsd tupH oppervlaktebehandeling die NORD aanbiedt is een krachtige corrosiebescherming voor reductoren, motoren met glad oppervlak, frequentieomvormers en motorstarters in afspuitbare, gietaluminium behuizingen.

Oplossingen van NORD DRIVESYSTEMS voor de bakkerij- en banketbakkersindustrie

Tijdens de iba 2023 presenteert NORD DRIVESYSTEMS van 22 tot 26 oktober 2023 op het beursterrein van München zijn brede programma innovatieve aandrijvingen. De presentatie in hal B3, stand 490, zal met name gericht zijn op de oplossingen van NORD voor hygiënisch gevoelige toepassingen in de bakkerij- en banketbakkersindustrie.

De voedingsindustrie stelt hoge eisen aan betrouwbare, efficiënte en eenvoudig te reinigen aandrijfoplossingen. NORD DRIVESYSTEMS biedt hiervoor een breed scala aan oplossingen die bijdragen aan het betrouwbaar realiseren van hygiënisch gevoelige toepassingen.

Oplossingen van NORD DRIVESYSTEMS voor de bakkerij- en banketbakkersindustrie Optimale bescherming
Efficiëntie op een nieuw niveau: NORD’s IE5+ generatie motoren.

Alternatief voor roestvaststaal: nsd tupH oppervlaktebehandeling 

Het door NORD DRIVESYSTEMS ontwikkelde nsd tupH-proces maakt aandrijfoppervlakken zeer corrosiebestendig, vergelijkbaar met roestvaststaal. Het gaat hierbij niet om een coating, maar om een oppervlaktebehandeling op basis van een elektrolytisch proces, dat een beschermende laag creëert die permanent hecht aan het substraatmateriaal. Er kan dus niets loslaten of afschilferen. Aandrijvingen met de nsd tupH oppervlaktebehandeling zijn grotendeels bestand tegen zuren en logen en kunnen betrouwbaar en hygiënisch worden gereinigd. De efficiënte oppervlaktebehandeling is dus uitermate geschikt voor gebruik in hygiënisch kritische omgevingen in de voedings-, dranken-, verpakkings-, farmaceutische of chemische industrie. Het is ook een optimale oplossing voor toepassingen in extreem vochtige omgevingen, bijvoorbeeld in zee- en kustgebieden.

SAFOMI-IEC adapter voor MAXXDRIVE® industriële reductoren van NORD DRIVESYSTEMS gecombineerd met aandrijfmotor: minder componenten en meer bedrijfszekerheid.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details