NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Ontdek Industrial Auctions, een gerenommeerd bedrijf in de wereld van online veilingen.

Ontdek Industrial Auctions, een gerenommeerd bedrijf in de wereld van online veilingen.

Ontdek Industrial Auctions, een gerenommeerd bedrijf in de wereld van online veilingen. Dit online veilingbedrijf staat bekend om zijn internationale bereik en is gespecialiseerd in het veilen van machines en inventaris voor de voedings- en drankenindustrie. De keuze om in deze nichemarkt te opereren onderscheidt hen omdat ze een grondige kennis van de industrie hebben, waardoor ze hun klanten op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. Het bedrijf organiseert elke maand talloze veilingen met duizenden verschillende machines.

Ook in december worden verschillende veilingen georganiseerd. In het begin van de maand worden diverse bakkerijmachines van Aryzta geveild in Gerolzhofen (DE). Maar naast de bakkerij-industrie zijn er ook verschillende veilingen met machines voor de vleesindustrie. Bijvoorbeeld in Bamberg (DE), Brokstedt (DE), Tegelen (NL), Zamosc (PL), Ystad (SE) en Kapelle (NL). Ook op de veiling in Eindhoven (NL) worden veel vleesverwerkingsmachines aangeboden. Dit varieert van machines voor de lokale slagerij op de hoek tot aan machines voor grote verwerkingsbedrijven. Maar dit is nog lang niet alles, naast machines voor de vleesindustrie worden er op deze veiling ook voor de andere branches binnen de industrie machines aangeboden. Zo kun je bieden op vis- en groenteverwerkingsmachines, en bakkerij en catering apparatuur. Verder veilt Industrial Auctions deze maand een verpakkingslijn voor diepvriesfriet in Urk (NL), een BEMA ompak- en palletiseerlijn voor pallets met flessen in Breda (NL) en een verpakkings- en palletiseerlijn in Aalter (NL). Deze laatste zal namens FrieslandCampina worden geveild.

Op www.Industrial-Auctions.com vind je de aankomende veilingen met alle individuele kavels. Bij ieder kavel vind je een uitgebreide beschrijving en meerdere afbeeldingen. Het is zelfs mogelijk om de veilinglocaties te bezoeken en alle machines in het echt te bekijken tijdens de kijkdagen. Bij interesse kun je je aanmelden per mail. Bij vragen, neem gerust contact op met Industrial Auctions via telefoon of mail.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details