NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Ontdek het TIG Brush™ reinigingssysteem

Ontdek het TIG Brush™ reinigingssysteem

Het TIG Brush™ reinigingssysteem voor roestvaststaal maakt gebruik van een unieke combinatie van elektriciteit, hitte en chemie om superieure resultaten in lasreiniging en afwerking van de metaaloppervlakte te krijgen. De gepatenteerde, geleidende borstel, uitgevonden door Ensitech in 2004 en op de markt gebracht in 2008, brengt een reinigingsvloeistof aan op het werkoppervlak, waardoor een elektrochemische reinigingsactie ontstaat met verbazingwekkend snelle en effectieve resultaten.

Sindsdien zijn er vele imitators geweest, maar geen enkele kon de betrouwbaarheid, kracht en prestaties van het “echte werk” evenaren.

Ensitech’s nieuwe methode van reinigen is zo succesvol, dat het merk TIG Brush al snel synoniem stond voor het reinigen van roestvaststalen lassen en het merk TIG Brush wordt nu erkend als de wereldleider voor roestvaststalen oppervlakte afwerking.

De kracht van het succes van Ensitech is zijn vermogen om innovatieve producten te ontwikkelen en op de markt te brengen die kwaliteitsoplossingen bieden aan de metaalverwerkende industrie. Ons paradepaardje, het TIG Brush Stainless Steel Weld Cleaning System, biedt een eenvoudig, veilig, gemakkelijk te gebruiken en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele zeer giftige las reinigingsmethoden die nog steeds in veel landen worden gebruikt.

Na een bescheiden begin in Western Sydney, Australië, wordt TIG Brush nu geëxporteerd naar meer dan 30 landen over de hele wereld. Met een mantra van ‘Always Leading’, zullen we in de toekomst nieuwe producten introduceren die een revolutie zullen blijven veroorzaken in de lasreinigingsector en een productaanbod bieden dat superieur is aan dat van onze concurrenten.

De aankoop van de juiste lasreinigingsmachine voor uw toepassing bespaart u tijd en geld. Investeren in de juiste TIG Brush machine zal ervoor zorgen dat u een prettige ervaring heeft met zijn nieuwe TIG Brush.

Hieronder vindt u een toepassingstabel zodat u zorgvuldig de juiste machine voor de omstandigheden kunt overwegen.

Miljoenen mensen nemen de veiligheid van hun voedsel, water en consumentenproducten dagelijks voor lief. Waarom? Vanwege drie letters, NSF. NSF certificering is er voor u om er zeker van te zijn dat de producten die u gebruikt voldoen aan strenge normen voor de bescherming van de volksgezondheid bescherming.

Als u een door NSF gecertificeerd product kiest, weet u dat het bedrijf voldoet aan de strenge normen en procedures opgelegd door NSF. Van uitgebreide producttests en materiaalanalyses, tot onaangekondigde fabrieksinspecties, elk aspect van de ontwikkeling van productontwikkeling is grondig geëvalueerd voordat het de NSF certificering kan verdienen.

Wat betekent dit voor de gebruikers van de TIG Brush in de praktijk? Al onze vloeistoffen zijn gemaakt van analytische kwaliteit verbindingen. Dit is de 99,9% de zuiverste vorm van de beschikbare chemicaliën en deze zorgen ervoor dat gebruikers niet worden blootgesteld aan schadelijke gifstoffen. Alternatieve goedkopere producten zijn over het algemeen gemaakt met industriële componenten. Deze vloeistoffen kunnen kleine metaaldeeltjes bevatten die niet aan deze strenge normen voldoen. Industriële kwaliteit vloeistoffen vereisen een hoger niveau van persoonlijke beschermingsmiddelen om de gebruiker te beschermen, omdat deze fijne metalen tijdens het reinigingsproces worden verhit.

U kunt vertrouwen op het TIG Brush-gamma van vloeistoffen voor superieure prestaties en een veiligere toepassing in uw werkomgeving.

De meest verkochte lasnaadreiniger ter wereld met 2,5 jaar garantie.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details