NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Online veilingen voor de voedings- en drankenindustrie

Online veilingen voor de voedings- en drankenindustrie

Industrial Auctions is voor vele in de voedings- en drankenindustrie een begrip geworden bij hun zoektocht naar machines. Dat is niet voor niets, want met hun vele online veilingen blijven ze ieders aandacht trekken. Het aanbod wisselt zich vliegensvlug af met diverse veilingen per week en dat voor vele gerenommeerde opdrachtgevers. Een vertrouwen moest gekweekt worden bij zowel opdrachtgevers als bij hun members, maar inmiddels heeft Industrial Auctions zich daarin dubbel en dwars bewezen. Met als bewijslast hun 12,5 jarig bestaan.

Opnieuw staan er diverse interessante veilingen op de planning van het bedrijf. Zo organiseert het bedrijf in juni veilingen in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zweden en de UK. Duizenden machines voor diverse branches in de industrie. Denk aan vleesverwerkende machines en verpakkingsmachines maar ook aan groente verwerkende machines en apparatuur voor bakkerij en horeca. Variërend van complete productielijnen tot individuele machines.

Een van de opkomende veilingen is een veiling in Malmö (SE). Door de centralisatie van Atria worden alle machines en inventaris op voormalige productielocatie ter veiling aangeboden. Aangeboden worden onder andere tumblers, slicers, mengers, tumblers, injectoren, kookketels, rook- en kookkasten, verpakkingsmachines, dieptrekkers, koel- en vriescellen, tanks, pompen en meer. Begin juni is het mogelijk deze fabriek te bezoeken tijdens de kijkdag. Verder organiseert het bedrijf ook een veiling in opdracht van SolaBonum GmbH in Suhlendorf (DE). Diverse machines voor groente- en aardappelverwerking worden aangeboden zoals wasmachines, slicers, sorteermachines, lineaire wegers en palletiseer machines.

Naast deze twee veilingen worden er nog verschillende andere veilingen georganiseerd in komende maand. Zo wordt er een complete doorloop frituur geveild in wenen en wordt er opnieuw een veiling georganiseerd op de eigen veillocatie van Industrial Auctions in Eindhoven (NL).

Benieuwd naar deze of alle andere aankomende veilingen? Bezoek www.Industrial-Auctions.com voor een compleet overzicht.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details