NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Online veilingen voor de voedings- en drankenindustrie

Online veilingen voor de voedings- en drankenindustrie

Industrial Auctions is voor vele in de voedings- en drankenindustrie een begrip geworden bij hun zoektocht naar machines. Dat is niet voor niets, want met hun vele online veilingen met machines van gerenommeerde merken blijven ze ieders aandacht trekken. Het aanbod wisselt zich vliegensvlug af met diverse veilingen per week voor de verschillende branches van de voedings- en drankenindustrie. Denk hierbij niet alleen aan machines voor de vleesverwerking maar ook aan machines voor de verwerking van vis, groeten, fruit en het verpakking daarvan. Een vertrouwen moest gekweekt worden bij zowel opdrachtgevers als bij hun members, maar inmiddels heeft Industrial Auctions zich daarin dubbel en dwars bewezen.

Aankomende maand organiseert het bedrijf verschillende interessante veilingen voor de verschillende branches binnen de industrie. Zo wordt er een groot aanbod aan visverwerkingsmachines aangeboden wegens sluiting fabriek Conservas Islas Cies in El Astillero (ES). Verder worden er ook verschillende productielijnen voor visverwerking van Euro-Baltic Fischverarbeitungs GmbH aangeboden op de online veiling in Sassnitz (DE). Naast een divers aanbod aan visverwerkingsmachines organiseert Industrial Auctions ook een aantal grote veilingen voor de vleesindustrie.  Zo wordt er een veiling georganiseerd in Bad Bramstedt (DE) wegens stopzetting van de bedrijfsactiviteiten van Vion Food Group op deze locatie. Aangeboden wordt een  complete runderslachtlijn en vele andere machines voor vleesverwerking. Maar dat is niet de enige veiling waar vleesverwerkingsmachines worden aangeboden ook de veiling in Riga (LV) bestaat uit diverse interessante machines. Deze veiling wordt georganiseerd wegens stopzetting van de bedrijfsactiviteiten van Ramata. Verder organiseert het bedrijf een veiling in opdracht van KVH Kartoffelverarbeitungs in Hirschfeld (DE) met een aardappelschil-en verpakkingslijn.

En dit is nog niet alles, naast deze hierboven genoemde veilingen zijn er ook nog veilingen in Baarle-Nassau (NL), Ystad (SE), Wethau (DE), Geldrop (NL). Ook wordt een voormalige productielocatie van Struik in Voorthuizen (NL) geveild.

Bekijk het gehele aanbod op www.Industrial-Auctions.com. Bij vragen neem gerust contact op met het bedrijf via telefoon of mail.

T: +31(0) 40 240 9208
E: [email protected]

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details