NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Online veiling machines voor de voedingsindustrie

Online veiling machines voor de voedingsindustrie

Industrial Auctions is het online veiling bedrijf voor de voedings- en drankenindustrie. Het bedrijf heeft jaren ervaring in het organiseren van online veilingen. Op deze veilingen worden diverse machines aangeboden voor klein maar ook groot verwerkende bedrijven in de voedings- en drankenindustrie.

In de tweede week van Augustus organiseert Industrial Auctions een veiling op hun eigen hoofdkantoor in Eindhoven. Deze veiling wordt zes keer per jaar georganiseerd en bestaat uit honderden machines voor de verschillende branches binnen de industrie. Voor het eerst bestaat de veiling nu uit meer dan 1400 kavels. Het aanbod bestaat onder andere uit vleesmolens, vlies- en zwoerdmachines, clippers, rookkasten, kookketels, mixers, tumblers, vacuumvullers, traysealers, doseermachines, etiketteermachines en veel meer. U kunt het gehele aanbod bekijken op www.Industrial-Auctions.com.

Verder staan er nog meerder interessante veilingen aangekondigd op de website van Industrial Auctions. Zo organiseert het bedrijf ook een online veiling in Šilalės rajonas (LT) in opdracht van UAB “GRIMEDA”. Op deze veiling worden diverse interessante combinaties aangeboden zoals meerdere vacuüm vul- en clipper lijnen, rookkasten en een grote hoeveelheid aan trolleys en normwagens. Daarnaast staan er nog veilingen op de planning in Oirschot (NL), Zamość (PL), Ashford (UK), Bottrop (DE). Waar de eerste drie veilingen bestaan uit machines voor de gehele voedingsindustrie is de laatste veiling in opdracht van Quer Beet volledig gericht op de aardappelindustrie. Deze veiling bestaat namelijk uit een aardappelschil- en verpakkingslijn.

Bekijk het gehele veiling aanbod op www.Industrial-Auctions.com en neem bij vragen gerust contact op met het bedrijf.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details