NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Ongediertebestrijding gaat digitaal

Ongediertebestrijding gaat digitaal

De overheid neemt ongediertebestrijding heel serieus. Vliegen, knaagdieren, vogels, insecten … zijn immers een belangrijke bron van besmetting in de voedselketen. Maar ongediertebestrijding en -preventie kan heel tijdrovend zijn. Digitaliseren is ook hier de boodschap. Met zijn platform myRentokil reikt Rentokil u alle informatie en documentatie aan voor een efficiënte aanpak en een voedselveilige productie.

Uit een wereldwijde klantenenquête bleek dat meer dan de helft van de voedingsbedrijven ongedierte zien als de belangrijkste bedreiging. Maar hoe kan je op een efficiënte manier ongedierte uit uw bedrijf weren? Data, data en nog eens data. Data stellen ons immers in staat om het gevaar dat uw productie loopt beter in te schatten en in te dijken. Waar bevindt de plaag zich bijvoorbeeld precies, waar komt ze vandaan en hoe beweegt ze? Het zijn de antwoorden op die vragen die u helpen om een efficiënt preventieplan tegen ongedierte op te stellen.

Online rapportage en analyse

Rentokil kan u die antwoorden aanreiken. Het heeft de digitale transformatie volledig omarmd om alle mogelijke data voor u te capteren, enerzijds door de input van opgeleide technici en anderzijds door gebruik te maken van geconnecteerde technologie. Om al die data samen te brengen, heeft Rentokil myRentokil ontwikkeld, een online rapportage- en analysesysteem dat al deze ruwe gegevens verwerkt tot kant-en-klare inzichten. Een systeem dat 24/7 toegankelijk is zodat u altijd de juiste informatie bij de hand heeft.

Voedselveiligheid naar een hoger niveau tillen

Elke dag komen er 9 miljoen nieuwe datapunten bij in de database van Rentokil van meer dan 80.000 geconnecteerde apparaten en 14.000 technici verspreid over 80 landen. Een schat van informatie die u in staat stelt om ongedierte altijd een stap voor te blijven. Die inzichten staan voor u verzameld in myRentokil. U vindt er interactieve kaarten van uw bedrijf, alle documentatie omtrent controles, trendrapporten maar vooral ook aanbevelingen van hoe het anders of beter kan. Kortom, alles wat u nodig heeft, is altijd bij de hand om uw productie naar een hoger niveau te brengen en audits probleemloos te doorstaan.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details