NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Ohis industrie is uw professionele partner op het gebied van interne transportsystemen

Ohis industrie is uw professionele partner op het gebied van interne transportsystemen

OHIS Industrie biedt gespecialiseerde oplossingen op maat voor het ontwerpen, leveren en installeren van transporttechnische systemen binnen bedrijven. Met een focus op takels, rolbruggen, monorails, elektrische trekkers en tuggers, alsook volledig op maat gemaakte installaties, staat OHIS bekend om zijn vakmanschap en klantgerichte benadering.

Het samenspel tussen de expertise van OHIS en de specifieke behoeften van de klant resulteert keer op keer in indrukwekkende oplossingen. Of het nu gaat om het veilig hijsen van bigbags in stofrijke milieus of voedselomgevingen, het manoeuvreren van rollen op locaties met beperkte ruimte, het ontwikkelen van systemen voor veiliger machineonderhoud, of het creëren van ergonomische werkomgevingen met trekkers: OHIS levert.

Met oplossingen variërend van roestvrijstalen tot explosieveilige systemen, en met de mogelijkheid om te werken op perslucht of elektriciteit, is OHIS de ideale partner voor al je transporttechnische uitdagingen.

Neem vandaag nog contact op om je project te bespreken en samen tot de perfecte oplossing te komen. Met OHIS aan je zijde ben je verzekerd van efficiënte en betrouwbare transportoplossingen die voldoen aan jouw specifieke eisen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details