We nodigen u uit voor de officiële opening van ‘Smaak in al z’n facetten’ tijdens Week van de Smaak in Huis van de Voeding in Roeselare op vrijdag 18 november om 11u in het bijzijn van curator Hans Soenen en Jean de Bethune, voorzitter van POM West-Vlaanderen. Naast meer duiding krijgt u in primeur een rondleiding doorheen de vijf unieke exposities, waaronder ‘Best of Belgian Food Photography’. Deze monumentale expositie toont een selectie van tien Belgische foodfotografen met internationale reputatie, zoals eregast Tony Le Duc, in een verrassende scenografie.
Van 19 tot 27 november ontdekken bezoekers ‘Smaak in al z’n facetten’ in Huis van de Voeding. Deze wervelende week zit tjokvol smakelijke activiteiten, fascinerende exposities van topniveau en boeiende workshops met klinkende namen als chocolatier Robin Verhaeghe, foodfotograaf Tony Le Duc, Foodbag-oprichter Stéphane Ronse, Seaweedchef Donald Deschagt, Wim Vercoutter van De Kruiderie …
Kunstenares Frieke Janssens gaf vorm aan het campagnebeeld in bijlage.
Exposities:
Meer informatie over ‘Smaak in al z’n facetten’ in Huis van de Voeding, de exposities en workshops vindt u in de brochure.
Praktisch:
Wanneer: vrijdag 18 november om 11u
Waar: Huis van de Voeding, Spanjestraat 141, 8800 Roeselare
’s Avonds vanaf 18u30 openen we ‘Smaak in al z’n facetten’ feestelijk voor het grote publiek. Ook daar bent u welkom.