NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Nieuw kantoor met Training & Experience Center SSI SCHÄFER Nederland ‘Groots’ geopend
Het nieuwe moderne bedrijfspand met inhouse customer Training & Experience Center in Oosterhout (Gld.) © SSI SCHÄFER

Nieuw kantoor met Training & Experience Center SSI SCHÄFER Nederland ‘Groots’ geopend

Op 24 juni jl. heeft SSI SCHÄFER in Oosterhout, Gld., officieel haar deuren voor het publiek geopend van het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor mét inhouse customer Training & Experience Center. Het nieuwe kantoor biedt plaats aan verschillende afdelingen voor de Belgische en Nederlandse medewerkers van SSI SCHÄFER. Ondanks het feit dat het twee aparte landen zijn met elk een eigen hoofdkantoor, beschouwt SSI SCHÄFER BENE zichzelf als één organisatie. De twee kantoren zijn altijd open voor zowel Belgische als Nederlandse werknemers voor optimale samenwerking en efficiëntie.

SSI SCHÄFER is al meer dan dertig jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt. De volgende strategische stap voor de ontwikkeling van SSI SCHÄFER Nederland is de opening van een nieuw modern bedrijfspand die voldoet aan de behoeftes van medewerkers en klanten. 

Steffen Bersch, CEO SSI Schaefer Group geeft een welkomstspeech © SSI SCHÄFER

Het officiële gedeelte van de feestelijke opening begon met de welkomstspeech van Peter Pompen, Managing Director van de Benelux. Peter verwelkomde de gasten en besprak de doelstellingen en vooruitzichten van het nieuwe pand. “We zijn blij u allen te mogen verwelkomen op het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor. SSI SCHÄFER heeft een langdurige en waardevolle reis achter de rug, van een klein lokaal filiaal dat in 1987 werd geopend met slechts een handvol mensen, tot een tweede ‘thuis’ voor meer dan zeventig professionals. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te vieren.”

Steffen Bersch, CEO van de SSI SCHÄFER Group, was samen met C-level executives van de wereldwijde organisatie en regionale kantoren aanwezig om de viering bij te wonen en hun collega’s te feliciteren met deze nieuwe mijlpaal. Steffen Bersch zei: “Creatief samenwerken in teamverband is nodig om moderne Intralogistics 4.0-oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Met het nieuwe kantoor en het Training & Experience center zijn hier in Oosterhout de randvoorwaarden gecreëerd voor ‘agile werken’ in een moderne bedrijfscultuur.”  

Alle aanwezigen kregen aansluitend op de openingsceremonie een rondleiding door het moderne, vooruitstrevende Nederlandse hoofdkantoor met het nieuwe customer Training & Experience Center. Tijdens de feestelijke samenkomst maakte ze kennis met een groot deel van het manuele- en semi-automatische productgamma en de bijzondere geschiedenisfeiten van SSI SCHÄFER. Het doel van het lokale ‘belevingscentrum’ is kleine en middelgrote ondernemingen de mogelijkheid te bieden de producten van SSI SCHÄFER te zien, te voelen en zelfs uit te proberen. In het Experience Center zijn slimme oplossingen te zien voor conventionele en (semi-) automatische opslag. Van R 3000 rekken en doorrolstellingen voor dozen en bakken tot een PR 600 stelling voor palletopslag en een draagarmstelling voor lange, volumineuze goederen. En van een SSI LOGIMAT® Vertical Lift Module tot SSi SCHÄFER’s Automatisch Geleid Voertuig (AGV), de Weasel®.

Steffen Bersch, CEO SSI Schaefer Group geeft een welkomstspeech © SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER BENE bedankt alle partners en relaties die aanwezig konden zijn bij de opening.

Daan van Iersel, Warehouse Manager bij NSK Europe deelde enkele woorden over de goede samenwerking met SSI SCHÄFER door de jaren heen: “Ons bedrijf is continu bezig met het optimaliseren van onze logistieke processen. We zijn dan ook al jaren een relatie van SSI SCHÄFER en kennen de personen en mogelijkheden. Het is ontzettend fijn om elkaar in deze setting te spreken. Met het nieuwe pand en het inhouse Training & Experience Center laten ze zien wat ze kunnen en waarom wij met ze samenwerken”. Het is geweldig om deze ontwikkelingen te zien en zeker een bezoek waard.”

De deuren van ons nieuwe belevingscentrum staan altijd open. Wij organiseren met alle plezier een ontmoeting en een rondleiding voor geïnteresseerde bedrijven die de producten en systemen van SSI SCHÄFER live willen ervaren. Neem contact met ons op om een bezoek te plannen.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details