NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Mewa-merkencatalogus voor arbeidsveiligheid 2022/23

Mewa-merkencatalogus voor arbeidsveiligheid 2022/23

De nieuwe merkencatalogus voor arbeidsveiligheid van Mewa is er! Op zo’n 316 pagina’s vinden vakmensen en leidinggevend personeel meer dan 10.000 producten voor de werkplaats en de fabriek, waaronder beschermingsmiddelen, veiligheids- en functionele kleding, sportieve poloshirts en overhemden. Het complete assortiment is ook via de webshop buy4work.mewa.be verkrijgbaar.

Het assortiment omvat een ruime keuze aan veiligheidsartikelen voor elke bedrijfstak en elke werksituatie. Met de vijf categorieën ‘veiligheidsschoenen’, ‘werkhandschoenen’, ‘kleding’, ‘huidbescherming en hygiëne’, en ‘ademhalings-, oog-, gehoor- en hoofdbescherming’ kan de klant snel de optimale aanvulling op werk- en beschermende kleding vinden. Dit gamma met producten voor arbeidsveiligheid vervolledigt het aanbod voor de klanten van de textieldienstverlener.

Nieuwe artikelen

Klanten kunnen onder andere nieuwe modellen uit de huidige collecties van de fabrikanten Elten, Puma, Toworkfor, Helly Hansen en U-Power bestellen. Het aanbod werkhandschoenen van de Korsar Kori-Dex familie werd uitgebreid en het merk Grippaz werd toegevoegd bij de wegwerphandschoenen. Het verkoelende textiel van E.Cooline is bijzonder innovatief: het wordt eenvoudig geactiveerd met water en werkt tot 20 uur lang als een airco om aan te trekken. De E.Cooline Powercool catalogus bevat onder meer verkoelende vesten, T-shirts, bandana’s en hoofdbanden.

Snelle levering in heel Europa

We beantwoorden vragen over het huidige aanbod graag telefonisch of per e-mail. De dienst omvat ook een schoenbeheerservice die helpt bij de keuze van maten en materialen voor de juiste werkschoenen, en een retourbeleid van 14 dagen. Logo’s kunnen toegevoegd worden aan de artikelen door deze tegelijkertijd te bestellen via de borduur- en bedrukkingsdienst van Mewa.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details