NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Licht in de duisternis
Het supervermogen van de LS25CI.XX doorstraalt ook gemetalliseerde en donkergekleurde folies moeiteloos. Zo wordt bijvoorbeeld het begin van een chocoladereep in de verpakking betrouwbaar gedetecteerd. Zo kunnen de afzonderlijke producten worden gescheiden en kan de folie op de juiste plaats worden geseald

Licht in de duisternis

Hij doorstraalt zelfs gemetalliseerde en donkere folies: De nieuwe sensorset (zender- en ontvanger) LS25CI van Leuze is zeer krachtig en flexibel in gebruik en voldoet daarmee aan de strenge eisen van de verpakkingsindustrie.

De folies die gebruikt worden in de verpakkingsindustrie variëren sterk: ze zijn meer of minder transparant en soms zelfs donker of gemetalliseerd. Dit maakt het voor optische sensoren een uitdaging om de positie van de objecten in de verpakking betrouwbaar te detecteren. Met de LS25CI introduceert Leuze een zender- en ontvanger fotocel die deze taak aankan: De LS25CI is zeer krachtig en kan elk type folie doorstralen. Dit maakt een betrouwbare scheiding van producten en verzegeling van de folie op de juiste plaatsen mogelijk. Het gebruikte infrarode licht is onschadelijk en vormt geen gevaar voor de ogen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details