NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Koeling huren : enkele toepassingen

Koeling huren : enkele toepassingen

Meestal staan we er niet bij stil, maar vaak speelt koeling een belangrijke rol in onze maatschappij. We vinden het vanzelfsprekend dat de koude keten binnen de voedingsindustrie wordt gerespecteerd. En uiteraard verwachten we dat de airco op kantoor voor een aangenaam klimaat zorgt. Tenslotte zijn er nog heel wat toepassingen van industriële koeling bij de meest uiteenlopende productieprocessen.

Daarom doen steeds meer bedrijven beroep op Delta-Temp om hen te voorzien van extra koeling of noodkoeling wanneer het nodig is. Hieronder een korte beschrijving van enkele projecten die we vorig jaar hebben mogen realiseren:

Net zoals bij een stroompanne of wanneer de internetverbinding wegvalt, beseffen we pas echt hoe belangrijk koeling is wanneer de koelinstallatie uitvalt: Als het tijdens de zomer ondraaglijk warm wordt op kantoor of in de supermarkt zal men sneller geneigd zijn frissere oorden op te zoeken. Wanneer de productielijn dreigt stil te vallen omdat de koelinstallatie het begeeft heeft dit drastische gevolgen op de omzet. Om nog maar te zwijgen over het belang van gekoelde opslagplaatsen waar geneesmiddelen worden opgeslagen…

Opslagruimte voor chocolade en snoepgoed

In een opslagruimte waar chocolade en snoepgoed worden bewaard plaatsten we een 300kW chiller en 2 krachtige airhandlers zodat ook tijdens de warme zomermaanden de temperatuur onder controle blijft.

Vervangen van koelinstallatie bij voedingsfabrikant.

Bij dit voedingsbedrijf werd de vaste koelinstallatie volledig vervangen. Om de continuïteit van het productieproces te garanderen, deed men beroep op Delta-Temp om een tijdelijke koelinstallatie te plaatsen voor zo lang het nodig was.

Tijdelijke opslagruimte koelen.

Een zuivelfabrikant besloot om de opslagruimte tijdelijk uit te breiden. Hiervoor waren ze op zoek naar een koeling om de ruimte-temperatuur op 4°C te houden.

Koeling huren voor industriële bakkerij.

Dankzij onze koeloplossingen kunnen de producten sneller koelen en kan men de productie verhogen.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details