NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Klaar voor de productie-uitdagingen van morgen?

Klaar voor de productie-uitdagingen van morgen?

Wie elke dag diep met zijn neus in de techniek zit, is altijd op zoek naar the next best thing. Technologie maakt immers het verschil om te anticiperen op de productie-uitdagingen van morgenMaintenance en Pump & Valves op 20 en 21 maart in Antwerp Expo tonen u de weg naar de relevantste innovaties in uw vakgebied. Leer uit best practices van gelijkgestemde professionals. Ervaar in de demo-zones zelf wat drones, robots, AR/VR en digitalisering voor u kunnen betekenen. En profiteer van de uitgebreide netwerkkansen. 

Meer dan 20 Masterclasses

Zoals elk jaar vormen de Masterclasses een flinke trekpleister op de beurzen. U krijgt inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in onderhoud en productietechnologie. Na afloop kan u napraten met een gratis drankje aan de bar, het ideale moment voor netwerken en kennisuitwisseling. Op het programma staan onder andere: 

Reeds meer dan 200 bezoekers schreven zich in voor de masterclasses. Mis uw plaats niet!

Kortom, Maintenance en Pumps & Valves op 20 en 21 maart worden weer een allesomvattende ervaring die u niet wilt missen. Registreer u nu en bereid u voor op twee dagen vol inspiratie, innovatie en mogelijkheden. 

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details