NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Ingrediënten en inspiratie voor evenwichtige en moderne voeding

Ingrediënten en inspiratie voor evenwichtige en moderne voeding

Professionals uit de voedingsindustrie die gedreven zijn door innovatie, zetten best alvast een topevent in hun agenda: Intrafood:24 op 25 en 26 september in Kortrijk Xpo.  Deze beurs belooft een unieke bron van inspiratie en inzichten te worden voor de ontwikkeling, verbetering of herformulering van evenwichtige en moderne voeding. 

Sinds 2007 brengt Intrafood de meest vooraanstaande leveranciers van ingrediënten samen: van grondstoffen en ingrediënten tot halffabrikaten en nauw aanverwante technologie en diensten (laboratoria, consulting, onderzoeks- en kenniscentra…).  Anno 2024 is de beurs uitgegroeid tot een ‘must attend event’ voor al wie betrokken is bij de ontwikkeling van food & beverage in België en Nederland. Tegelijk verbreedt ze voor het eerst haar horizon naar de nutrasector om in te spelen op de groeiende bewustwording voor gezonde, nutritioneel hoogwaardige voeding. Zo richt Intrafood zich vanaf deze editie niet enkel tot de ‘traditionele’ voedingsindustrie, maar ook naar producenten van enriched en fortified foods, van speciale voeding bij sarcopenie, parenterale voeding, maaltijdvervangers, healthy food concepten, voedingssupplementen …

Grootste editie ooit

Dankzij de duidelijke focus en sterke specialisatie is Intrafood uitgegroeid tot een unieke ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie in België en Nederland, en brengt deze elke twee jaar 1.200 food industry professionals samen die betrokken zijn in productontwikkeling.  Op meer dan vier maanden voor opening op 25 en 26 september telt de beursvloer al meer dan 100 exposanten, wat deze editie nu al tot de grootste ooit maakt.  Intrafood wordt dit najaar dus dé hotspot voor ideeën en inspiratie omtrent ingrediënten, functionele hulpstoffen, macro- en micronutriënten essentieel bij ontwikkelen van evenwichtige en moderne voeding.

Succesformule blijft behouden

Intrafood:24 wordt ook dit jaar weer georganiseerd volgens de beproefde ‘no-nonsense’ succesformule.

Een beursconcept met uniforme standen, waardoor de focus ligt op contacten en op de nieuwe producten van meer dan 100 exposanten. 

Intrafood pakt ook deze editie uit met hoogstaande seminars met de meest recente wetenschappelijke inzichten en casestudies over de actuele thema’s. Een unieke gelegenheid om u uitgebreid te informeren over actuele trends en state-of-the-art informatie over gespecialiseerde thema’s. Het programma wordt samengesteld door het Wetenschappelijk Comité onder leiding van Universiteit Gent, en met de medewerking van de ingenieursvereniging ie-net expertgroep voeding en andere.  Het programma is vanaf 20/08 beschikbaar op de website.  

De relatieve kleinschaligheid en relaxte sfeer vormen de perfecte basis om diepgaande gesprekken te voeren over ideeën, concrete projecten en uitdagingen, waarbij zowel bezoekers als exposanten ruimschoots de kans krijgen om verder te gaan dan enkel het uitwisselen van visitekaartjes. De gratis catering zorgt bovendien voor een ongedwongen sfeer, als perfecte setting om volop te netwerken met leveranciers en met collega’s.    

Praktisch info Intrafood:24
Waar? Kortrijk Xpo
Wanneer? 25 en 26 september
Openingsuren? Telkens van 9.30 u. tot 17.30 u.
Tickets? Gratis mits registratie met code TF4752
Meer info? www.intrafood.be

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details