Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Solutions

Industriezuigers waarbij absolute hygiëne een must is.

11 mei 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Oplossingen voor de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie.

DE PERFECTE PARTNER VOOR HYGIËNE EN VEILIGHEID

Met de IVM-reeks van Kärcher kunt u uw perfecte oplossing vinden voor alle reinigingstaken in de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie – eenvoudig, efficiënt en kosteneffectief. Op deze manier kunt u de hygiëne en veiligheid waarborgen voor alle processen en producten: van reiniging van hete ovens tot reiniging boven het hoofd, stofzuigen van vloeistoffen en explosieve stofsoorten.

IVM 40 – wendbare machines voor normale hoeveelheden. Efficiënt pull-and-clean filterreinigingssysteem, manoeuvreerbaar chassis en compacte afmetingen maken deze industriële stofzuigers ideaal voor snelle, flexibele toepassingen. Met hun verschillende filter- en veiligheidsklassen zijn de compacte IVM 40-machines met 40-liter roestvrijstalen reservoirs perfect ontworpen voor een breed scala van sectorspecifieke taken.

IVM 60/100 – krachtige machines voor middelgrote tot grote hoeveelheden. De 60- of 100-liter roestvrijstalen opvangbakken en effectieve filters en motoren maken de IVM 60 en IVM 100 machines ideaal voor langere, meer uitdagende reinigingstoepassingen. Verschillende opties van filter en veiligheidsklasse maken passende oplossingen mogelijk voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie.

HET HELE PAKKET VOOR NOG MEER EFFICIËNTIE EN HYGIËNE

Kärcher industriële stofzuigers gecombineerd met Kärcher toebehoren: uw sleutel tot succes voor schone productieruimten. Het uitgebreide portfolio, bestaande uit 109 voedselveilige toebehoren, is perfect afgestemd op de industriële stofzuigers en de specifieke eisen van uw sector. Kleurgecodeerde, schokbestendige en gladde accessoires in FDA-conforme materialen stellen u in staat om het potentieel van uw stofzuigsystemen te maximaliseren. Voor de beste reinigingsprestaties, veiligheid en efficiëntie in elke toepassing.

Meer weten?

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details