NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Industrial Auctions veilt duizenden voedings- en drankenmachines over heel Europa

Industrial Auctions veilt duizenden voedings- en drankenmachines over heel Europa

De maand van juni staat vol met interessante veilingen bij Industrial Auctions. Veilingen zijn over heel Europa van Nederland en België tot aan Engeland, Polen, Zweden en Duitsland. In totaal worden duizenden machines aangeboden voor verschillende branches binnen de voedingsindustrie, wat deze veilingen tot een must-see maakt voor ondernemers in deze sector.

Voor de vleesindustrie worden onder andere vleesmolens, slicers en dicers geveild. Daarnaast zijn er voor de groente- en fruitindustrie peelers, sorteerbanden en groentewassers beschikbaar. Ook de aardappelverwerkingsindustrie komt aan bod met gespecialiseerde machines. Voor de bakkerijsector worden diverse bakkerijmachines aangeboden, zoals ovens, kegelopbollers en deeguitrolmachines. Deze machines worden ook in combinaties aangeboden, zodat je met één klik een complete deegverwerkingslijn, silo-installatie of meerdere ovens met rijskasten kunt kopen.

Naast deze individuele machines en combinaties zijn er ook veilingen waar complete productielijnen worden aangeboden. Zo wordt er in Aalter (BE) in opdracht van FrieslandCampina een veiling gehouden waar verschillende HDPE flessen vorm-, vul- en verpakkingslijnen te koop zijn. In Oirschot (NL) wordt een complete lijn voor het blazen, vullen en verpakken van flessen aangeboden.

Voor al deze veilingen is het mogelijk om de veilinglocaties te bezoeken tijdens de kijkdagen. Dit biedt geïnteresseerde kopers de gelegenheid om de machines en productielijnen van dichtbij te bekijken, hun conditie te beoordelen en te bepalen of ze aan hun specifieke behoeften voldoen. Het bezoeken van de kijkdagen kan ook helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing en biedt de kans om vragen te stellen aan de projectleiders van Industrial Auctions.

Mis deze unieke kans niet om hoogwaardige machines en complete productielijnen aan te schaffen die kunnen bijdragen aan de groei en efficiëntie van uw bedrijf! Bezoek de website www.Industrial-Auctions.com voor een compleet overzicht van de veilingen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details