NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Industrial Auctions’ online veilingen hebben meer te bieden

Industrial Auctions’ online veilingen hebben meer te bieden

Gebruikte machines veilen over heel de wereld, dat is wat Industrial Auctions doet! Maar het bedrijf heeft nog zo veel meer te bieden. Het bedrijf staat bekend om haar persoonlijke contact, transparante informatie, gespecialiseerde kennis en gedrevenheid. Industrial Auctions heeft expliciet gekozen zich volledig te richten op de voedings- en drankenindustrie waarmee het bedrijf zich onderscheid van de concurrentie. De volledige focus op deze industrie en de jarenlange ervaring maakt dat Industrial Auctions beschikt over gedegen kennis wat hen een expert maakt binnen de industrie.

Industrial Auctions streeft ernaar de best mogelijke service te bieden voor haar klanten. Het bedrijf zet altijd een stapje extra en zal haar klanten ondersteunen tijdens het gehele proces van oriëntatie tot overdracht. Dit doen ze onder andere door de klant met informatie te voorzien waar gevraagd, door mee te denken in passende oplossingen voor transport of bijvoorbeeld met het laden van gekochte kavels in de vrachtwagen. Gepassioneerd en toegewijd staat het team van Industrial Auctions altijd voor haar (potentiële) klanten klaar.

Op het moment staan er verschillende interessante veilingen online op de website van Industrial Auctions. Het aanbod op deze veilingen bestaat uit gebruikte machines welke bij een nieuwe eigenaar nog jaren van dienst kunnen zijn. Door deze machines een nieuw leven te geven draagt Industrial Auctions tezamen met haar klanten een steentje bij aan een duurzame wereld. Daarnaast, brengt het kopen van een gebruikte machine verschillende voordelen mee ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe machine. Zo is een gebruikte machine goedkoper en bovendien binnen een week al ter beschikking.

In oktober worden er veilingen georganiseerd in Kapelle (NL), Eindhoven (NL), Anzegem (BE), Willich (DE), Ystad (SE), Harderwijk (NL) en Pojana Maggiore (IT). Het aanbod van deze veilingen bestaat onder andere uit vleesmolens, vlies- en zwoerdmachines, cutters, pompen, clippers, verpakkingsmachines, multihead wegers, checkweighers, bakkerijmachines, horeca apparatuur en veel meer. Op de website van Industrial Auctions vindt u per kavel een uitgebreide beschrijving, foto’s en eventueel een video. Daarnaast wordt voor iedere veiling de mogelijkheid geboden om de veilinglocatie te bezoeken en de machines te bezichtigen. Dit alles om een zo goed mogelijk beeld te geven van het aanbod. Transparantie en eerlijke handel staan bij Industrial Auctions hoog in het vaandel.

Bekijk het gehele aanbod op www.Industrial-Auctions.com en vind de machine die bij uw bedrijf past!

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details