NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Geselecteerde Tec.nicum seminars 2024: Van professionals voor professionals

Geselecteerde Tec.nicum seminars 2024: Van professionals voor professionals

Ontdek hoe tec.nicum de Service afdeling van Schmersal, jouw partner in veiligheid, een verschil maakt in professionele ontwikkeling en bijdraagt aan een veiligere wereld met onze uitgebreide cursusmogelijkheden:

Exclusieve klassikale cursussen:

Profiteer van onze samenwerking met Geysen Academy, en stap binnen in onze mooie ruimtes voor een topklasse leerervaring. Door de goed uitgeruste lokalen, kunnen we theoretisch en hands-on tewerk gaan met onze hoogwaardige cursussen.  

Ontdek :

Flexibele online training via ons geavanceerde LMS-platform:

Leer op jouw eigen tempo, waar je ook bent. Met ons gebruiksvriendelijke Learning Management System heb je overal ter wereld toegang tot hoogwaardig cursussen.  

Voor meer informatie contacteer ons [email protected]

Maatwerktrainingen bij jou op locatie:

Bespaar tijd en verhoog de veiligheid op de werkvloer door onze ervaren trainers naar jouw bedrijf te laten komen. Profiteer van persoonlijke, op maat gemaakte trainingen die passen bij jullie specifieke behoeften en help zo een veiligere werkomgeving te creëren. 

Voor meer informatie contacteer ons [email protected]

Online cursus:

Word een gecertificeerd TÜV Functional Safety Engineer (FSE): Een veiligere industrie creëren begin bij jou. Word een erkend Functional safety engineer (FSE) met onze 5-daagse online cursus, allemaal vanuit het comfort van jouw eigen omgeving. Omwille van het internationaal karakter, kan deze in het Engels gevolgd worden.  

Ontdek meer

Bij tec.nicum, deel van de Schmersal groep, geloven we in het belang van continue educatie en training om een veiligere wereld te creëren. Investeer vandaag nog in jouw toekomst en draag bij aan een veiligere werkomgeving met onze hoogwaardige cursussen.

Voor meer info contacteer ons of kijk op onze website : Schmersal Belgium – Service

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details