NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Fribona, frozen food family in een nieuw jasje!

Fribona, frozen food family in een nieuw jasje!

Klaar voor de toekomst! Al 63 jaar zit het diepvriesverhaal in de genen van de familie Adriaens.  Marijke en Patricia hebben het levenswerk van hun vader verder uitgebouwd. Na een eerste ervaring in andere bedrijven namen Laurens en Thomas Theys, zonen van Marijke, de afgelopen jaren diverse rollen op binnen het familiebedrijf. Nu de wissel van de wacht voor de deur staat is het aan de 3de generatie om haar koers te bepalen.

Met een vernieuwd logo en een hippe huisstijl op de website, promotiefolders en zelfs op onze diepvries-vrachtwagens, is Fribona klaar voor de toekomst! De frisse ideeën en de ambitie zijn er om al onze klanten blijvend warm te maken voor diepvries.

Laurens Theys: We hebben de unieke kans verder te kunnen bouwen op een hele sterke basis, die sinds jaar en dag een huis van vertrouwen is voor haar klanten en medewerkers. Ons team voelt zich thuis in Fribona, we zijn als het ware één grote familie. En dat straalt zich af op onze klanten, die we door de goeie relatie en veelal jarenlange samenwerking ook als familie kunnen beschouwen.

Thomas Theys: Uiteraard evolueren we mee in het digitale tijdperk, we zien bijvoorbeeld dat onze klanten steeds meer de weg vinden naar onze intuïtieve webshop. Maar de persoonlijke aanpak zal steeds ons stokpaardje blijven. Daarenboven zetten we extra in op onze gekende hoge servicegraad.

Als expert in diepvriesoplossingen voor de grootkeukenmarkt biedt Fribona niet alleen een zeer ruim aanbod in diepvriesproducten maar willen ze ook een gepast antwoord bieden op de uitdagingen van deze tijd: voor wie kampt met tijdsgebrek, personeelstekorten of te maken heeft met strenge regelgeving.

Het huismerk Readychef wordt in-house geproduceerd en legt de focus op convenience. Voorgegaarde vleescomponenten – denk aan burgers, gepaneerde porties, dichtgeschroeide biefstuk of rollades en gebraden in sneetjes. Klassieke bereidingen van stoofpotjes over pastabereidingen tot vegetarische alternatieven. De maaltijd afsluiten kan zorgeloos met een zondagsgebak, die steeds met of zonder toegevoegde suikers aangeboden wordt.

Zoek je een geschikte partner voor het produceren van je productideeën? Vanaf nu stelt Fribona haar uitgebreide productiefaciliteiten ter beschikking van klanten die een product op maat wensen. Hun keukenprinsen- en prinsessen brengen met liefde voor het vak je eigen receptidee tot leven.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details