NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Esthetische industrievloer voor de voedingsindustrie

Esthetische industrievloer voor de voedingsindustrie

Esthetiek en functionaliteit

Een mooie industriële vloer die ook nog eens voldoet aan de functionele eisen gaat vaak niet samen. Vloeren in productieruimtes die weerstaan aan chemische, mechanische, thermische belasting en vocht verliezen op termijn hun kleur. Wanneer ook uitstraling belangrijk wordt, kiest men vaak een vloertype dat hieraan voldoet maar inboet op de functionaliteit.

Nieuwe industrievloer Ucrete CS

Bestaat er een vloersysteem dat zowel aan de functionele als aan de esthetische verwachtingen beantwoordt? Master Builders Solutions boog zich over deze vraag.

Ucrete industriële vloeren van Master Builders Solutions worden geroemd om hun hygiënische en zwaar belastbare eigenschappen en bewezen lange levensduur met daarbij horende lage onderhoudskosten. Ook bij Ucrete industriële vloeren worden al eens esthetische eisen gesteld. Daarom bracht Master Builders Solutions de kleurstabiele Ucrete versie op de markt, Ucrete Color-Stable, of kortweg Ucrete CS.

Ucrete CS is een kleurstabiel vloersysteem voor de industrie met verbeterde weerstand tegen chemische verkleuring  en UV-licht. Ucrete CS vloersystemen bieden een R12-R13 oppervlaktestructuur, die  reinigbaar zijn volgens dezelfde normen als roestvrij staal. Ucrete CS bevordert de biologische groei niet en helpt dus bij het handhaven van de hygiënenormen. Met een Ucrete CS-vloer is er duidelijk minder vlekvorming in agressieve productieomgevingen.

Een uitgebreid assortiment aan kleurstabiele lichte tinten en pasteltinten is beschikbaar.

De makkelijke keuze voor voorschrijvers

Met de komst van Ucrete CS zijn de problemen van het vervagen van de kleur, vlekken en het vergelen van de vloer geoptimaliseerd. Dit maakt de keuze voor een industrievloer gemakkelijker als er moet gekozen worden tussen een naadloze vloer of een tegelvloer met al zijn voegen. Hoe meer voegen, hoe groter het risico dat vuil en bacteriën zich in deze voegen kunnen gaan nestelen. Dit risico te vermijden is één van de hoofdredenen om te kiezen voor een naadloze vloer zoals Ucrete. Met Ucrete CS, bieden we alle voordelen van Ucrete gecombineerd met kleurvastheid en verhoogde esthetische eigenschappen.

Meer informatie over Ucrete CS vindt u hier  

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details