NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Een tijdbesparende oplossing bij het aankoopproces van voeding en drank verwerkende machines

Een tijdbesparende oplossing bij het aankoopproces van voeding en drank verwerkende machines

In de wereld van vandaag gaat alles steeds sneller en is tijd zeer schaars geworden. Voor sommige industrieën is het echter moeilijk of haast onmogelijk deze trend bij te houden. Dit geldt ook voor fabrikanten van voedsel- en drankmachines. Bij de aankoop van een nieuwe voedings- en / of drankenmachine is er nog altijd een wachttijd van enkele maanden tot een jaar. Dit is echter verre van ideaal wanneer bijvoorbeeld een machine het begeeft. In dat geval moet er onmiddellijk een andere machine komen, zodat de productie niet te lang stil ligt.

Industrial Auctions biedt de oplossing voor dit probleem. Het bedrijf is een online veilinghuis dat gespecialiseerd is in het veilen van machines voor de voedsel- en drankenindustrie. Met hun jarenlange ervaring hebben ze vele veilingen door heel Europa georganiseerd en duizenden machines verkocht. Variërend van individuele machines tot complete productielijnen of complete fabrieken. Bij Industrial Auctions koop je tweedehands machines welke snel beschikbaar zijn. Geen wachttijd van enkele maanden, maar de machine 1 week na sluiting van de veiling al ophalen. Verder wordt tijd bespaart omdat de veilingen online plaatsvinden. Dit maakt het mogelijk om overal ter wereld deel te nemen aan de veiling, wat reistijd bespaart. Bovendien biedt Industrial Auctions complete productielijnen aan in een combinatie waardoor het mogelijk is om met één bod een complete productielijn te kopen.

Het bedrijf heeft voor de komende maanden veel interessante veilingen gepland. Veilingen vinden plaats in onder andere Herzebrock (DE), Ashford (UK), Bamberg (DE), Boxtel (NL), Haps (NL), Werne (DE), Emmeloord (NL), Sint-Oedenrode (NL) en Ramsgate (UK). Het aanbod bestaat uit bijvoorbeeld vleesmolens, cutters, tumblers, mengers, verpakkingsmachines, vulmachines, ovens, vacuummachines, grills, mengers, rookkasten, rijskasten en nog veel meer. Deze machines zijn van gerenommeerde merken zoals; Laska, Rational, Multivac, Handtmann, Vemag, Hobart, Seydelmann, Kolbe en Frey.

Bekijk het gehele aanbod op www.Industrial-Auctions.com

Bij vragen neem gerust contact op met het bedrijf via telefoon of mail:
T: +31(0) 40 240 9208
E: info@industrial-auctions.com

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details