NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Een succesvolle twintigste editie

Een succesvolle twintigste editie

Empack, het grootste evenement in België dat zich richt op de toekomst van verpakken, heeft met succes zijn recente editie in Mechelen afgesloten. Het evenement trok meer dan 135 exposanten en partners en verwelkomde op twee dagen meer dan 3.000 professionals uit de verpakkingssector waarmee het zijn status als toonaangevend platform in de industrie bevestigt. We laten uw in tekst en beeld de sfeer opsnuiven.

Meer dan 430 bezoekers volgden tijdens beide beursdagen één of meerdere seminaries. Deze seminaries boden inzicht in diverse onderwerpen zoals duurzaamheid, verpakkingsdesign, productveiligheid … De sessies werden goed ontvangen en zorgden voor waardevolle discussies en netwerkmogelijkheden. 

Awards

Tijdens Empack werden er maar liefst vier awards uitgedeeld. Zo ging de Sustainability Award van de jury naar CMC Packaging Automation, het publiek daarentegen koos Optimum Group™ Wellen voor de Sustainability Award. Topa Packaging kreeg de EasyGo Award voor het meeste aantal smart badge touches en de Marketing Award voor het aanbrengen van de meeste bezoekers ging naar Moens Packaging. 

Save the dates

Ook volgend jaar zal er weer veel te beleven zijn rond verpakkingen. Op 30 mei maken we de oversteek naar Namen voor de tweede editie van Empack Namur, het netwerkevent voor de Franstalige verpakkingssector. In het najaar van 2024 gaan we dan weer terug naar Flanders Expo in Gent op 17 en 18 september in co-locatie met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build. Niet te missen.    

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details