NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Een kijkje in de toekomst van industriële innovatie
Maak kennis met de meest vooruitstrevende innovaties in de wereld van industrieel onderhoud en procesindustrie.

Een kijkje in de toekomst van industriële innovatie

De toonaangevende vakbeurzen Maintenance en Pumps & Valves staan weer voor de deur en gaan door op 20 en 21 maart 2024. Locatie: Antwerp Expo. Met een indrukwekkend aanbod van 300 exposanten, belooft deze editie alweer een stevige showcase te worden van de meest actuele  vloeistof- en gastechnologieën en de beste industriële onderhoudsoplossingen. Kortom, een tweedaags evenement vol inspiratie en zakelijke opportuniteiten. Wat kun je zo allemaal verwachten?

Meer dan 300 exposanten presenteren hun nieuwste technologieën, innovatieve producten en geavanceerde diensten op het gebied van industrieel onderhoud, assetmanagement, conditiebewaking, artificiële intelligentie, vloeistof- en gasbehandeling, pompen, kleppen, dichtingen, mixers, warmtewisselaars, automatisering, procesveiligheid en meer. Van gevestigde marktleiders tot veelbelovende start-ups, ontdek het volledige spectrum van de industrie.

Tweedaags evenement vol inspiratie en zakelijke opportuniteiten.

Innovatie en kennisdeling

Dankzij een online enquête werden de thema’s van de masterclasses afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de bezoekers. Leer van experts, deel ervaringen en krijg inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen. Deze topics komen aan bod: pomptechnieken, corrosie, richtlijnen energiebesparingsplicht, ATEX, ADR, pompstoringen, regelventielen, contaminatie van voedingswaren vermijden, Stoom-Event 2024, onderhoudskosten en shutdowns managen, AI & predictive maintenance. Dexis Belgium introduceert ʻA rumble of 6ʼ: zes krachtige masterclasses, ontworpen als de ultieme trainingsgrond waar bedrijven de essentiële vaardigheden ontwikkelen om verschillende uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. Ook de Technical Team of the Year award, georganiseerd door BEMAS, staat weer op de planning. 

Leer van experts, deel ervaringen en krijg inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen.

De toekomst van technologie

Bianca Peeters, Community Builder Easyfairs Belgium: “Tijdens Maintenance en Pumps & Valves kun je bovendien kennis maken met de toekomst van technologie door deel te nemen aan live demo’s van baanbrekende AR/VR-toepassingen, drones en robots en digitalisatie. Kom mee ontdekken hoe deze innovatieve oplossingen de efficiëntie en veiligheid in jouw sector kunnen optimaliseren. Ook de BEMAS Innovation Journey belooft interessant te worden. Maak hier kennis met de meest vooruitstrevende innovaties in de wereld van industrieel onderhoud en procesindustrie. Laat je inspireren door de technologieën die de norm bepalen en de industrie naar nieuwe hoogten tillen.”

Gelijkgestemde professionals, experts en marktleiders tekenen present.

Must-attend evenement

“Ook als je een paar dagen wil komen netwerken, kom je hier helemaal aan je trekken”, gaat Peeters verder. “Hier ontmoet je gelijkgestemde professionals, experts en marktleiders. Zo bouw je waardevolle zakelijke relaties op en deel je kennis met de top in jouw vakgebied.” De oplossingen die voorgesteld worden op Maintenance en Pumps & Valves kunnen gebruikt worden in volgende industriële sectoren: chemie, olie en gas, food en beverage, farmaceutica & cosmetica, energie, (afval)water, metaal, maakindustrie, rollend activa, maritiem, luchtvaart, civiele infrastructuur, mijnbouw, recyclage, papier en kunststoffen. Maintenance en Pumps & Valves bieden een allesomvattende ervaring die je niet wil missen. Registreer je nu en bereid je voor op twee dagen vol inspiratie, innovatie en mogelijkheden.   

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details