NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Een betrouwbaar platform voor het kopen en verkopen van voeding en drankenmachines

Een betrouwbaar platform voor het kopen en verkopen van voeding en drankenmachines

Een trend is dat de online wereld steeds belangrijker wordt en zo neemt ook het aantal online bedrijven toe. Door het online karakter is minder duidelijk met wie je zaken doet, wat het voor mensen lastig maakt om online bedrijven volledig te vertrouwen. Zeker in de wereld van online veilingen is het creëren van vertrouwen uiterst belangrijk. Het bedrijf Industrial Auctions is de online veilingmeester die deze betrouwbare reputatie heeft weten te verkrijgen. Transparantie geld in elk opzicht binnen Industrial Auctions en eerlijke handel staat hoog in het vaandel. Een veilig platform waar alle members persoonlijk zijn gevalideerd, geen kleine lettertjes en duidelijke informatie. Het team van Industrial Auctions bestaat uit een groep professionals die veel kennis hebben van de F&B branche. Zij inspecteren, fotograferen en beschrijven alle machines zelf om hun klanten zo transparant mogelijk te informeren.

Naast hun professionalisme onderscheidt het team van Industrial Auctions zich door zijn enthousiasme, betrokkenheid en haar altijd open en eerlijke houding. Ze doen een stapje extra en streven ernaar de best mogelijke service te leveren. Wanneer er bijvoorbeeld een vraag binnenkomt waar men niet meteen het antwoord op heeft wordt dit als vanzelfsprekend uitgezocht om van een antwoord te kunnen voorzien. Ook voegen ze indien aanwezig video’s toe bij de kavels van de machine in werkende conditie om de klant een zo goed mogelijk beeld te geven. Verder beperkt het bedrijf zich niet alleen tot hulp tijdens het verkoopproces maar ook ervoor en erna. Zo helpen ze bij het regelen van transport en is er tijdens de ophaaldag genoeg mankracht aanwezig bij het laden van de machines. Dit alles en nog zo veel meer heeft ervoor gezorgd dat Industrial Auctions gegroeid is tot een gerenommeerd bedrijf binnen de voedings- en drankenindustrie. De volledige focus op deze industrie heeft Industrial Auctions veel gebracht aldus CEO Ad van Kollenburg. “de focus op deze nichemarkt maakt ons een expert op dit gebied en zorgt ervoor dat we goed weten wat er in de markt speelt. Daardoor hebben we een duidelijk beeld van de wensen van onze klanten en opdrachtgevers en kunnen we daar op de best mogelijke manier op inspelen”.

Speciale veiling op voormalige productielocatie van Homann Feinkost GmbH

Op het moment heeft het bedrijf weer een volle agenda met vele interessante veilingen. Een van deze veilingen is extra bijzonder aangezien deze maar liefst 4 dagen zal duren. Alles machines en inventaris van de voormalige productielocatie van Homann Feinkost GmbH wordt hier aangeboden! De veiling wordt georganiseerd in opdracht van Progressu GmbH op voormalige productielocatie van Homann Feinkost GmbH in Dissen am Teutoburger Wald (DE). Gezien de grote hoeveelheid aan kavels is de veiling opgedeeld naar fabriek. Op dag 1 zal de fabriek geveild worden die voorheen werd gebruikt voor de productie van salades. Hier vind je onder andere dicers, slicers, doseer systemen, koelcompressoren, schroefcompressoren, beker vulmachines en veel meer. De fabriek die voorheen werd gebruikt voor de productie van dressings wordt op dag 2 geveild. Je vind hier onder andere sausverwerkingsinstallaties, een vullijn voor flessen en een palletiseer installatie.  Op dag 3 wordt de fabriek geveild die voorheen werd gebruikt voor de productie van speciaal salades. Op deze dag worden bijvoorbeeld mixers, cooling installaties, verpakkingslijnen, en een aardappel was-, schil- en snijlijn aangeboden. De veiling op dag 4 bestaat uit meerdere fabrieken. Zo wordt de fabriek geveild die voorheen werd gebruikt voor verpakking, opslag en logistiek. Daarnaast wordt ook de complete inventaris van de werkplaats en het laboratorium aangeboden op deze veiling. Al met al, een groot project met duizenden interessante kavels voor de voedings- en drankenindustrie. Voor geïnteresseerde organiseert Industrial Auctions, net als bij ze bij elke veiling doen, niet 1 maar 3 kijkdagen.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden voor de kijkdag: https://linktr.ee/industrialauctions

Om te kunnen blijven doen waar ze goed in zijn is Industrial Auctions natuurlijk altijd opzoek naar bedrijven die overtollige machines, productielijnen of complete productielocaties willen verkopen. Wil jij jouw machines inbrengen op een veiling van Industrial Auctions of een veiling laten organiseren op jou eigen locatie? Neem dan contact op met het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details