NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Discover infinite opportunities from infinite data, op Indumation 2022!

Discover infinite opportunities from infinite data, op Indumation 2022!

Eindelijk. Vanaf 18 tot en met 20 mei 2022 vindt dé hoogmis van smart, integrated en connected industry weer fysiek plaats: Indumation 2022, in Kortrijk Xpo. Uiteraard ontbreekt ook wereldspeler Siemens niet op deze cruciale afspraak! Dus hopelijk ook u niet?

De zesde editie van Indumation belooft opnieuw een onmisbare afspraak te worden, voor iedereen actief in automatisering en digitalisering. Dit is hét epicentrum waar u alle technologie vindt om Industry 4.0 waar te maken. Ten minste: als u Siemens in hal 6 van de vakbeurs bezoekt.

Waarom mag u onze stand niet missen?

Omdat u er alle laatste innovaties én de beste technologie vindt om uw fabriek te automatiseren en digitaliseren. Van slimme meetinstrumenten en OT/IT-integratie over diepgaande data-analyse (edge en cloud computing) tot cybersecurity. Alle niet te missen hoogtepunten van Siemens op Indumation 2022 zetten we hier al eens op een rijtje.

Kortom, bij Siemens vindt u alles om ‘infinite opportunities from infinite data’ te verkrijgen, hét thema van onze stand. En dus alles wat u nodig hebt om de uitdagingen van morgen vandaag het hoofd te bieden, met automatisering, elektrificatie en digitalisering.

U wilt zeker alle innovaties voor uw sector zien?

Schrijf u dan in voor een van onze Free Tours. Tijdens deze rondleidingen gidst een Siemens-expert u langs elke vernieuwing die voor uw sector relevant is, in het Nederlands en Frans. Op 18 mei vinden de tours plaats van 13h30 tot 14h15 en van 15h45 tot 16h30. Op 20 mei leiden we u graag rond van 13h tot 13h45. Aan elke tour kunnen maximaal 15 bezoekers deelnemen.

Natuurlijk bent u ook op elk ander moment van Indumation 2022 meer dan welkom bij Siemens, van 18 tot en met 20 mei 2022, met op donderdag 19 mei een bijzondere nocturne én vip-avond

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details