NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
De nieuwe WERMA-catalogus is er!

De nieuwe WERMA-catalogus is er!

Uitgebreide informatie over ons complete assortiment

Onze nieuwe catalogus voor 2023/2024 is nu beschikbaar en staat vol met duidelijke en beknopte productinformatie. Bijna 230 pagina’s vol innovatieve producten en intelligente oplossingen van WERMA. Bovendien staat onze nieuwe catalogus vol met nuttige achtergrondinformatie, handige hulpmiddelen, informatieve overzichtspagina’s en onze praktische Quick Finders, die het eenvoudiger dan ooit maken om direct naar het product te gaan dat u zoekt.

Onze producten: duurzaam, innovatief en gewoon slim

Met zijn modulaire signaaltorens heeft WERMA Signaltechnik een industriestandaard gevestigd. Tegenwoordig levert de onderneming optische en akoestische signaalgevers alsmede innovatieve systemen voor procesoptimalisatie in productie en logistiek. Het WERMA productassortiment is volledig afgestemd op de behoeften en toepassingen van onze klanten uit de meest uiteenlopende branches: Compatibiliteit, onderhoud en procesoptimalisatie met een hoge kwaliteit: dat noemen wij intelligente signaaltechniek.

Bestel of blader online – de keuze is aan u

Wij nemen milieubescherming en duurzaamheid zeer serieus. Daarom is onze nieuwe catalogus nu beschikbaar op www.werma.com om milieuvriendelijk online te bladeren. Houdt u de WERMA-catalogus liever in de hand? Geen probleem! Vraag uw persoonlijke exemplaar aan via info@wermabenelux.com

Op onze homepage kunt u alle producten uit de nieuwe WERMA-catalogus snel en eenvoudig online bestellen – de klok rond, zeven dagen per week. Hier kunt u ook onze gebruiksvriendelijke configuratoren gebruiken, waarmee u eenvoudig uw individuele signaaltorens, verkeerslichten of algemene verlichting kunt samenstellen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details