NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Compacte ledsignaallampen – met IO-Link mogelijk

Compacte ledsignaallampen – met IO-Link mogelijk

Murrelektronik ontwikkelde een nieuwe serie innovatieve ledignaleringslichten die aansluiten bij de huidige veeleisende industriële automatiseringsvragen. Deze Comlight56 serie bestaat uit enkelkleur uitvoeringen en nieuwe multicolor modellen met ingebouwde IO-Link interface.

De Comlight56 signaallampen maken gebruik van high-power leds om duidelijke signalen te geven in machines en installaties. Dankzij een innovatieve, prismatische snede op de buitenbehuizing schijnen deze compacte lampen uitzonderlijk fel. De Comlight56 serie bestaat uit enkelkleur uitvoeringen en nieuwe multicolor modellen met ingebouwde IO-Link interface.

Buzzers en aanraaksensoren 

De enkelkleurige Comlight56 signaallampen zijn verkrijgbaar in de keuren: rood, geel, groen, blauw en helder wit. De multicolor lampen hebben een mat wit oppervlak en kunnen dankzij RGB leds tot zeven verschillende kleuren weergeven. Geïntegreerde buzzers bieden een hoorbaar signaal voor toepassingen die meer nodig hebben dan alleen een visueel statussignaal. Capacitieve aanraaksensoren kunnen worden gebruikt om een directe bevestiging van de operator terug te sturen naar het besturingssysteem. Deze functies voorzien machines en installaties van een uniforme signalering.

Met IO-Link 

De Comlight56 IO-Link versie is uitgerust met een IO-Link interface. De compacte signaallampen hebben een laag energieverbruik dankzij innovatieve ledtechnologie. 

Makkelijk aansluiten

De standaardsignaallampen zijn voorzien van een M16-schroefdraad- en veerklemaansluiting of een geïntegreerde M12-aansluiting waardoor deze direct is aan te sluiten via een voorgeconfectioneerde M12-kabel. Bij de IO-Link modellen is inbedrijfstelling heel eenvoudig zelfs zonder IODD en softwaretools.

Comlight56 voordelen in één oogopslag:

  • Compact – diameter slechts 56 mm 
  • Krachtig, duidelijk en helder licht
  • Leds = zeer lange levensduur, lage gebruikskosten
  • Ideale oplossing voor krappe ruimtes
  • Snel te monteren, onderhoudsvrij
  • Beschermingsgraad IP65
  • Robuust, schok- en trillingsbestendig
  • Modellen beschikbaar met IO-Link interface
  • Geïntegreerde buzzers en aanraaksensoren
  • 7 kleuren, 8 tonen en 9 visuele effecten    
[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details