NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Brady versterkt zijn positie als full-service leverancier van printer- en materiaalexpertise met de overname van Nordic ID

Brady versterkt zijn positie als full-service leverancier van printer- en materiaalexpertise met de overname van Nordic ID

De overname versterkt de positie van Brady als wereldwijde full-service leverancier van RFID- en Industrie 4.0-oplossingen.

Innovatie in labeling

Brady innoveert voortdurend labelmaterialen en identificatieoplossingen en richt zich daarbij op de evoluerende identificatiebehoeften van vele klanten in uiteenlopende sectoren. De mogelijkheid om conforme, passieve RFID-chips en -sensoren te integreren in flexibele, zelfklevende, industriële labelmaterialen is een ontwikkeling die wordt aangestuurd door het RFID-competentiecentrum van Brady in de EMEA-regio. “In de toekomst zullen alle producten een unieke digitale identiteit nodig hebben om hun zichtbaarheid doorheen de toeleveringsketen te verbeteren, helemaal tot bij de eindklant”, zegt Brett Wilms, Managing Director Identification Solutions voor EMEA bij Brady Corporation. “Deze verbeterde zichtbaarheid zal de efficiëntie verhogen, de duurzaamheid vergroten en de klantervaring verbeteren. Onze betrouwbare, op RFID gebaseerde labelmaterialen, knowhow en printmogelijkheden maken deze voordelen voor veel bedrijven perfect mogelijk, zelfs in omstandigheden die voor de meeste labels een uitdaging zijn. Door de technologie en oplossingen van Nordic ID toe te voegen, wordt dit aanbod verder ontwikkeld en versterkt.”

Complete Industrie 4.0-oplossing

In combinatie met de RFID-lezers, -scanners, -software, -technologie en -mogelijkheden van Nordic ID kan Brady nu uiterst personaliseerbare en complete RFID-oplossingen aanbieden om de voordelen van Industrie 4.0 ten volle te benutten. Juuso Lehmuskoski, CEO van Nordic ID: “De technologie van Nordic ID biedt oplossingen die onze klanten in staat stellen hun bedrijfsprocessen te beheren op basis van intelligente gegevens die hun productieprocessen transparanter en hun activiteiten voorspelbaarder maken. De verkoop van Nordic ID aan zo’n hoog aangeschreven marktleider in identificatieoplossingen biedt een unieke kans voor toekomstige groei in diverse sectoren wereldwijd.”

Brady wil de R&D-inspanningen bij Nordic ID opvoeren om de lancering van nieuwe RFID-producten te versnellen en het productaanbod zowel binnen als buiten Europa uit te breiden. De technologie van Nordic ID in combinatie met de leidende marktpositie van Brady op het gebied van industriële printers en materialen voor nichetoepassingen maken dit tot een aantrekkelijke bedrijfscombinatie in de snelgroeiende markt van traceringstoepassingen binnen industriële omgevingen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details