NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Agidens en Objective gaan samenwerking aan om digitale softwareoplossingen te implementeren

Agidens en Objective gaan samenwerking aan om digitale softwareoplossingen te implementeren

Agidens zal de softwareoplossingen van Objective (MES, WMS en WFM) implementeren in productiebedrijven om hun productie- en supply-chainactiviteiten naadloos te beheren en te optimaliseren.

Met het oog op het versterken van de meerwaarde voor hun klanten, hebben Agidens International en Objective International vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd dat Agidens in staat zal stellen de innovatieve softwareoplossingen van Objective te implementeren in productiebedrijven in de Benelux en daarbuiten.

Agidens’ sterke domeinexpertise in het implementeren van MOM-oplossingen in de proces automatiseringsindustrie, in combinatie met Objective’s aanbod in zowel de proces- als discrete industrie, zal zorgen voor een versterkte end-to-end waardepropositie van beide partijen voor hun bestaande en nieuwe klanten.

“We kijken ernaar uit om deze samenwerking in de praktijk te brengen”, zegt Hedwig Maes, CEO bij Agidens International. “De oplossingen van Objective zijn complementair aan ons huidige aanbod en versterken onze positie als Industrie 4.0-specialist in de procesautomatiseringsindustrie.”

De klanten van Agidens zullen vanaf nu meer dan ooit in staat zijn om hun digitale transformatie te versnellen. Naast de implementatie van softwareoplossingen helpt Agidens zijn klanten ook met diverse automatiserings-, engineering- en validatieprojecten.

“Bij Objective zijn we heel enthousiast over deze nieuwe samenwerking”, aldus Toni Guillén, Sales en Partner Director bij Objective International. “Dankzij de expertise van Agidens kunnen we een grotere meerwaarde bieden aan onze klanten en kunnen we onze poort-tot-poort oplossingen verder in de Benelux implementeren.”

De digitaliseringsexperten van Agidens, met certificaties in de Objective softwareoplossingen, staan vanaf vandaag klaar om de juiste IT/OT-oplossingen te implementeren en ondersteunen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details