NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
5 Redenen waarom deelnemen aan een online veiling van Industrial Auctions een goed idee is!

5 Redenen waarom deelnemen aan een online veiling van Industrial Auctions een goed idee is!

Industrial Auctions is uw partner in uw zoektocht naar een voedsel- of drankmachine die bij uw bedrijf past. Cutters, slicers, injectoren, vacuumvullers, clippers, verpakkingsmachines, ovens, pompen, fornuizen, koelkasten, multiheadwegers, metaaldetectoren en nog veel meer kunt u vinden op de online veilingen die het bedrijf organiseert.

Er zijn tal van redenen om deel te nemen aan de online veilingen van Industrial Auctions. Allereerst is het leuke aspect van een veiling een reden op zich om mee te doen. Het voordeel van een veiling is het feit dat u altijd controle heeft over het bedrag dat u uitgeeft. U kunt uw bovengrens bepalen en als u een beetje geluk heeft, wint u het kavel binnen het door u opgegeven bedrag. Zo bespaart u geld in vergelijking met het kopen van een gloednieuwe machine.

Ten tweede vinden de veilingen van Industrial Auctions plaats op een online platform. Hierdoor kunt u overal ter wereld deelnemen en hoeft u geen rekening te houden met reistijd. Bovendien kunt u deelnemen in uw eigen comfortabele omgeving, wat kan bijdragen tot rationelere beslissingen. In een echte online veiling kunnen de gemoederen verhit raken, waardoor mensen overhaaste beslissingen nemen.

Een derde voordeel van de online veilingen van Industrial Auctions is het feit dat zij combinaties aanbieden. Wanneer machines bij elkaar horen biedt het bedrijf deze samen aan in een combinatie. Dit geeft u de mogelijkheid om met één bod een complete productielijn te kopen. Een voordeel is dat deze machines al eerder samen in productie zijn geweest, daardoor kunt u er zeker van zijn dat de machines goed op elkaar zijn afgestemd.

Een ander voordeel van deelname aan de veilingen van Industrial Auctions is hun deskundige kennis over de industrie. Het bedrijf heeft diepgaande kennis over de voedsel- en drankmachines die op hun website worden aangeboden. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en zorgen ervoor dat de informatie op de website zo volledig mogelijk is.

Deze vakkennis maakt hen vertrouwd in de industrie, wat ons brengt tot het vijfde en tevens laatste voordeel dat in dit artikel zal worden toegelicht. De expertise en het grote netwerk van Industrial Auctions in de branche zorgt ervoor dat zij hun klanten kunnen helpen waar dat nodig is. Zij kunnen, tegen extra kosten, het volledige proces van demontage tot transport regelen. Naast deze vijf hierboven genoemde voordelen zijn er nog veel meer te noemen, zoals de kosten- en tijdseffectiviteit. Bezoek de website van Industrial Auctions, maak kennis en ervaar zelf hun geweldige aanbod en service!

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details