NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Baaijens UV-C Solutions

Oplossingsgericht, daadkrachtig en betrokken

Om van begin tot eind vrij van micro-organismen te produceren, biedt Baaijens UV-C Solutions  oplossingen qua desinfectie apparatuur in allerlei soorten en maten.

Desinfectie met UV-C verlichting is desinfecteren op en duurzame, milieuvriendelijke manier. Zonder chemicaliën en residuen. UV-C verlichting inactiveert tot 99,999 % van de micro-organismen en is dus zeer effectief tegen bacteriën, schimmels, sporen en virussen

UV-C houdt de lucht in productie-, koelings-, snij-, verpakkingsruimtes en high care zones schoon. Net als alle oppervlakken, voorwerpen en waswater. En tegelijkertijd kunnen geuren geneutraliseerd worden. Hierbij leveren we altijd maatwerk. Oplossingen worden zelfs geïntegreerd in de productielijn.

Bedrijven krijgen hiermee een betrouwbare en meetbare technologie in handen. Daarnaast zijn er lage kapitaal- en bedrijfskosten, een hoog prestatieniveau en eenvoudige installatie + bediening.

Vier generaties

Over Baaijens Industrial Equipment

Baaijens UV-C Solutions is onderdeel van Baaijens Industrial Equipment. Een familiebedrijf dat in de eerste plaats actief is in de voedingsindustrie. Opgericht in 1981 door Boy Baaijens senior na voorwerk van zijn vader, want die was al sinds 1945 actief in de vleesverwerkende industrie. Nu vormen Boy’s zonen Marc en Tom het management onder toeziend oog van hún vader. En daarnaast is ook de vierde generatie actief: Boy Baaijens junior is engineer binnen het bedrijf.

Over Sterilsystems

Baaijens Industrial Equipment heeft in de loop der jaren het assortiment uitgebreid door samen te werken met sterke partners. Een daarvan is het Oostenrijkse Sterilsystems. Zij ontwikkelen en leveren de UV-C technologie voor een schone en gezonde omgeving. Hoge kwaliteit is in de eerste plaats de basis. En beide hebben daarnaast oplossingsgerichtheid en betrokkenheid in alle processen verweven.

Mocht u vragen hebben over hoe UV-C desinfectie voor u van toegevoegde waarde kan zijn, dan staan onze product specialisten u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact met ons op via T +31 (0)412 623056 of info@baaijensuvc.nl

Onze producten


UV-C desinfectie toren type DT 1000-1500
meer informatie


UV-C lucht desinfectie unit type ULE1000
meer informatie


UV-C luchtdesinfectie unit Q115
meer informatie


Oppervlakte desinfectie DE500-1500
meer informatie

Informations générales

Services Food SafetyTraitement de l'air adresse Dommelstraat 4
5347 JL Oss
Nederland
Numéro de téléphone +31 (0)412 623 056 Adresse email info@baaijensuvc.nl site Internet baaijensuvc.nl/

carte

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details