NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Uitbreiding en upgrade Verderflex iDura Serie, nu beschikbaar op het volledige assortiment met IoT-functionaliteit

Uitbreiding en upgrade Verderflex iDura Serie, nu beschikbaar op het volledige assortiment met IoT-functionaliteit

Verder Liquids, een toonaangevende fabrikant van pompoplossingen, kondigt met trots een uitbreiding en upgrade aan van de Verderflex iDura slangenpompen. De nieuwe toevoegingen aan de familie omvatten de iDura 45, iDura 55, iDura 55HF, iDura 65 en de iDura 80. De Verder IoT-applicatie is ook geïntroduceerd om online datamonitoring mogelijk te maken voor de gehele iDura-serie, van 5 tot 80.

De iDura slangenpompfamilie is opnieuw ontworpen met geavanceerde techniek en geavanceerde functies. Hierdoor zijn deze pompen de ultieme keuze voor een breed scala aan toepassingen, van filterperstoepassingen en waterbehandeling tot voedsel- en drankproductie en nog veel meer.

Verder’s IoT-bewakingstoepassing

Het intelligente besturingssysteem biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en gemak, met geïntegreerde slimme technologie voor eenvoudige bewaking en aanpassing van pompparameters. Met de Verder IoT-monitoringapplicatie kunnen gebruikers pompgegevens volgen op hun mobiele apparaten, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en onderhoudsmiddelen worden bespaard. Het modulaire ontwerp van de pomp zorgt voor eenvoudig onderhoud, terwijl de energiezuinigheid duurzaamheidsdoelstellingen ondersteunt. Bovendien maakt de Remote Assistant-app smartphone-gebaseerde controles mogelijk voor kritieke functies en waarschuwingen bij vroegtijdige problemen.

Remote Assistant in actie

De app was al beschikbaar op de Verderflex Ds500, maar is nu uitgebreid om dezelfde voordelen te bieden op de gehele iDura serie. Het is zelfs mogelijk om IoT-functionaliteit achteraf te installeren op eerder geïnstalleerde iDura-pompen. Bekijk de video om het in actie te zien!

De belangrijkste voordelen van de iDura 5-80:

 • Gebruiksklaar plug-and-play-ontwerp
 • Geïntegreerde detectie van slangbreuk
 • Een enkelfasige of driefasige IP66-omvormer
 • Standaard schaalbare 4-20mA snelheidsregelaaringang
 • Geschikt voor IoT: Assistent bewaking op afstand
 • Eenvoudig onderhoud, bespaart tijd en middelen
 • Verhoogt de productiviteit en vermindert stilstand

Industrieën en toepassingen

De uitgebreide en verbeterde iDura-serie slangenpompen van Verder biedt een betrouwbare en innovatieve oplossing die vooruitgang stimuleert en eindeloze mogelijkheden ontsluit. De iDura-serie is geschikt voor filterpersen, waterbehandeling, chemische verwerking, voedsel- en drankproductie, farmaceutica en andere industrieën die oplossingen voor vloeistofverwerking nodig hebben.

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details